Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastik Yardımı !!!

acarred

Kayıtlı Üye
Katılım
18 May 2013
Mesajlar
56
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar aracımın lastik değişim zamanı geldi. Şu anda üzerinde olan lastik Michelin Primacy HP 91V Biraz araştırma sonucu üç Model arasında kaldın siz hangi lastiği seçersiniz ?

Bridgestone Turanza ER300 205/55R16 91V - 210 TL

Michelin Primacy HP GRNX 205/55R16 91H - 238 TL

Bridgestone Potenza Adrenalin RE002 205/55R16 91W - 235TL

Birde bu V H W Q ne anlama geliyor benim aracıma uygun olan V (Araç 2006 Leon 1.6 102 BG):zipla
 
harfler hız endeksini simgeler z ye yakın olan sürat lastiğidir ben olsam mıchelin alırdım hem yumuşak hem frenlemesi güzel hem yol tutuğu iyi brigestone sert ve yol sesi alıyo frende de zırt pırt kızaklayıp abs devreye giriyo
 
tecrübeyle sabit mıchelın yada continental al sağlam olur
 
Valla 205/55/16 da goodyear kullandim bridgestone er300 turanza kullandim michelin primacy kullandim michelin guzel ama cabuk bitio bridgestone bes para etmez goodyeardan memnun kaldim goodyear da olur michelinde conti yide cok methediolar ama bilmiorjm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
yanlış anlama ama çokmu aradın bu 3 lastiği :) Pirelli ve Conticsport contact varken bunları alma sakın. Bu 3 markayıda kullandım hiç biri beş para etmez.
 
Aklında bu marka lastikler mi var arkadaşım farklı marka lastik almayı düşünürsen eğer.

Nokian zLine modeline bakarım.

Yokohama S.Drive AS01 bu lastik modeli hoşuma gidiyor
 
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

yanlış anlama ama çokmu aradın bu 3 lastiği :) Pirelli ve Conticsport contact varken bunları alma sakın. Bu 3 markayıda kullandım hiç biri beş para etmez.

Kardeşim Conticsport contack Continental demi?
 
yanlış anlama ama çokmu aradın bu 3 lastiği :) Pirelli ve Conticsport contact varken bunları alma sakın. Bu 3 markayıda kullandım hiç biri beş para etmez.


Serbay Merhaba,

Bugün yeni Leon aldım. Yarın teslim edecekler kısmetse, aracın üzerinde Britgestone vardı. Ve ben bunları kesinlikle istemiyorum dedim. O zaman gelin bakalım elimizdeki lastiklere hangisini isterseniz onu takalım dediler. Gittik ama 17' olarak sadece Pırelli Cinturato P 7 vardı ve takın bunlardan dedim. Tamam dediler. Bende ilk defa Pirelli kullanacağım bakalım o serisi nasıldır. Yarın alacağım aracı kısmetse..
 
[MENTION=26388]acarred[/MENTION] aynen o marka. Ozellikle 3 yada 5 serisi. Her ikisinide kullandim mukemmel. [MENTION=4752]Dedee[/MENTION] Allah kaza bela vermesin abicim hemen bi sticker gonderelim :) cc aldik Ağustos'ta cs5 lastikle verdiler cok iyi denk geldik bizde. Eger degistirme imkani sunarlarsa değiştir abi kesinlikle.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İyi dileklerin için sağol Serbayım. Ellerinde başka yok takacaklar sabah Pirelli leri. Takacaklar sabah. Hayırlısı.:)
 
Geri
Üst Alt