Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

lastik sesini azaltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,910
Yaş
38
arkadaşlar geçen gün dikkatimi çekti. leonlarda kapı fitilleri yeterli değil gibi. özellikle yağmurlu zamanlarda marşpiyelin üzeri ciddi şekilde su ve çamur oluyor kapı ile marşpiyel arası ise baya bir açık. eğer su giriyorsa aynı yerden havada giriyordur ve buda ses yapar diye düşünüyorum. oraya fitil taktırma şansımız varmı yani bu konuda bilgisi olan?

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:34 ----------

akşama aklımdaki yerler için iki resim çekip eklerim :)
 
alp bence leonun yolda ses almasının en büyük sebeplerinden birisi lastik sesi ve fitil taktırarak önüne geçebilirim gibi gelio bana.
 
yunus olsa bile dışardan fitil alıp yapabilirsin.orjinal birşey yoktur.
 
haklısın abi. gerçi ben orjinal eski toledolarınki uyabilir diye düşündm ama olsada pahalıdır gibi :)
 
Yunus bu işlerden en iyi Sonax anlar kardeşim..
 
sanayiye gidecen kivre metreyle her çeşit fitil bulabilirsin orayı tamamen basacak bir fitil bulacaksın dışardan görünmeyecek şekilde nekadar çok yeri fitil yapabiliyorsan yapacaksın çamurluk ön kapı arasını bile kapatabilirsin ama bunları yaptıgında hava sıkışmasından dolayı kapı şuan oldugu gibi kendiliğinden kapanmayabilir
 
bence sonradan yapılacak filtreleme işlemi kapı ayrlarını etkileceğinden daha fazla ses ve su alma problemide olasıdır.
 
zaten Yunus'um izolasyon için Sonax aracın altını davlumbazları vs. gayet güzel yalıtıyo fiyat ne olur deme bilmiyorum ama tahmin 700 falan olur aşağı yukarı herhalde..
 
Walla çok eleyip sık dokuyorsunuz bu kadar olmayın :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt