Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastik değiştirmek artık sorun değil

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
32
Turtle Wrench: pratik lastik değiştirme cihazı


manset_ic_176534.jpg


Lastiğiniz patladığında sizi bekleyen bir kaç sıkıntı var; yol kenarında kan ter içinde lastik değiştirmek bir yana, yanınızdan geçen araçların sürücülerinin dikkatsizlik sonucu size çarpması işten bile değil. ama artık bunların hiç bir sorun değil.

Tasarımcı Fabiano Pottes ve ekibinin tasarladığı Turtle (Kaplumbağa) isimli cihaz bijonları sökmek için artık güç kullanmanızı gerektirmeyecek bir çzöüm getiriyor. Tek yapmanız gerekn bu cihazı bijonlara iyice oturttuktan sonra lastiğ sabitlemek sonra da arabanıza binip kontağı alıştırmak. Aracınızı çok az ileri aldığınızda Turtle bijonları sökmüş lastiği deiğşmeye hazırlamış olacak.

Artık ne kir pas içinde yol kenarında çömelip uğraşmanıza ne de yolda yanınızda geçen arabalar için endişelenmenize gerek yok.


HT
 
şifre noolcak ona da açıklık getirselerdi..
 
valideye alıym bari bitane, her lastik patladıgında beni aramasın :D
 
bi set lastik fiyatı olma ihtimali yüksek.. :)

bu arada çalıştırıp biraz gidin diyo fazla giden noolcak acep..
 
Bunun yanı sıra o mesafeyi ayarlayamadığı için lastiğin taşıyıcıdan fırlaması sonucu daha elim durumlara gebe olmasıda göz ardı edilmemeli bence :)
 
Geri
Üst Alt