Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastik basınçları

azizbaba61

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2012
Mesajlar
103
Yaş
38
Merhaba scw ailesi. Buradaki arkadaşlardan aldığım bilgilere çok güvendiğim için size de sormak istedim. Aşağıda resmi olan benzin kapağıma göre lastikleri ön:33 arka:32 yaptım. Fakat servisteki arkadaş bugün 38 lerden bahsetti. Biz öyle yolluyoruz dedi. Aldığımda 32 ön 30 arka gibi birşeydi. Fabrikadan beri ilk defa hava bastım fakat biraz sertleşti gibi araç. Sizce havalar ne olmalı? Tekrar 32-30 mu yapmalıyım sizce?

Not: Resmi gece çektiğimden dolayı biraz karanlık. Okuyamazsanız buradan ben okuyayım.

Fotoğraf0018.jpg
 

Ekli dosyalar

  • Fotoğraf0018.jpg
    Fotoğraf0018.jpg
    72.2 KB · Görüntüleme: 57
geçenlerde benim basınç lambası ikaz verdi forumda yazıştık en son 33 32 ye karar verdim yanılmıyorsam vur havayı düğmeden resetle yola devam et
 
lastik ebatlarında değişiklik yapmadıysanız
depo kapağında yazan değerleri uygulayın bence
 
Arkadaşların dediği gibi.Depo kapağında ne yazıyor ise onu uygulayın.
 
merhaba scw ailesi. Buradaki arkadaşlardan aldığım bilgilere çok güvendiğim için size de sormak istedim. Aşağıda resmi olan benzin kapağıma göre lastikleri ön:33 arka:32 yaptım. Fakat servisteki arkadaş bugün 38 lerden bahsetti. Biz öyle yolluyoruz dedi. Aldığımda 32 ön 30 arka gibi birşeydi. Fabrikadan beri ilk defa hava bastım fakat biraz sertleşti gibi araç. Sizce havalar ne olmalı? Tekrar 32-30 mu yapmalıyım sizce?

Not: Resmi gece çektiğimden dolayı biraz karanlık. Okuyamazsanız buradan ben okuyayım.

Ekli dosyayı görüntüle 9561

selam kardeş geçenlerde bende ayni sikintiyi yaşadim aracin bi anda ikaz lambasi yanmaya başladi sonra çektim bi benzinliğe bi ölçüm yapildi 39 çikti önler lastikçi hemen ön 30 arka 30 yapti ondan sonra bi reset sikinti kalmadi lastikçiye göre kişin 30-30 olsun dedi ben şu anda sarsinti bakimindanda çok rahat bi durumdayim bilgine..
 
Geri
Üst Alt