Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastiğiım Yarıldı

yucelebeci

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
211
bugun ufak bir kaza sonucu lastiğim yarıldı jantta çok az hasar gördü hatta çizildi diyebilirim benim sormak istediğim lastik kaskoya dahılmidir dahılse nasıl değiştirebilirim?
 
beyanını bi yere mesela kaldırıma vurmuşsun gibi yazdırırsan kasko jant ve lastik ücretini karşılar...diğer türlü başını ağrıtırlar...
 
geçmiş olsun..lastik ebatları neydi acaba yücel..
 
kısa bi yazı yazmana bakar..
 
ince yanak lastik zannetmiştim..sadece o lastik yarıldığına göre zor anlar yaşamış olmalısın tekrar geçmiş olsun..
 
kısmetse yarın kaskodan paramı alcam.kardesım
1)kaskoya jant lastık olarak ıslı olması lazım.sen ne olarak ıslettın.
2)jant lastık ıslı ıse ya anlasmalı bı servıse gıdıp exper cagırıcan yada experın adresını alıp kendın gıdıcen.
3)hıc bı ıslem yaptırma jant lastıge ve resımlerını cek.
4)1 adet beyaz kagıda beyan yaz ımza falan fotolarıda expere verdınmı jant lastık olarakta ıslı ıse paranı alırsın.

senden fatura veya aldıgın yerden kaselı yazı ısterler.sen aldıgın yerle gorus fıyatı bıraz yuksek tut kı yıpranma payından az etkılen.


ben jant lastıkolarak ıslettım ve 1600 tl aldıgım jantlarıve lastıgı kaskoya 1850 tl olarak yazdırdım.benden exper aldıgım yerden belge ıstedı(fatura verme )kaselı 1 yıl once aldıgım ıcın jantlar takım olarak satılıyo 2 adet satılmıyo dedım ve takım fıyatına 2000 tl on ıkı lastıkolarak ta 350 tl ımzalı belge aldım ve expere verdım.bana donus yaptıklarında 17 sınde 1350 tl odeme nız hesabınıza yatıcak dedıler.
 
Geri
Üst Alt