Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastİk Önerİsİ

JoSepHH23

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
2,381
Yaş
33
Arkadaslar aracıma lastık almayı dusunuyorum suan ustunde kumho ku31 moledı var sıcak hava cok memnunumda yagmurda flan okadar ıyı degıl fazla pahalı degıl uygun lastık arıyorum önerisi olucak olan varmı ?

205/40/17 ölçülerinde.
 
Kış bitti biz daha değiştiremedik lastikleri, bu hafta değiştireceğim inş

195 - 55 - 15 orjinal ebatları

195 - 60 - 15 almayı düşünüyorum

birkaç yere baktım michelin enerjy saver 200 TL, lassa 150 civarlarında (55-15' i 200TL), bridgestone 200 gibi fiyatlar,

yokohama, hankook, nokian, falken gibi markaların fiyatlarını almadım henüz

195 - 55 - 15 ile 60 - 15 arasında ne gibi farklılıklar yaşarım, 60 daha konforlu olur dedi lastikciler genelde

marka seçiminde de karar vermekte zorlanıyorum malum daha hayatımda hiç almadım :D

michelin energy saver yumuşak bir lastik olduğu için çukurlarda felan daha balonlama yapma olasılığı varmış diye duydum varmıdır doğruluğu

bizim yollar biraz bozukta ;)
 
Arkadaslar aracıma lastık almayı dusunuyorum suan ustunde kumho ku31 moledı var sıcak hava cok memnunumda yagmurda flan okadar ıyı degıl fazla pahalı degıl uygun lastık arıyorum önerisi olucak olan varmı ?

205/40/17 ölçülerinde.
Ps3
 
Nokian Z G2 [h=2]Cool performer[/h] Nokian Z G2 Alman otomobil derneği ADAC tarafından tam not almış ve tavsiye edilmiştir. " ADAC judgement testlerine göre''.
Hızlı sürüş için tasarlanmış Nokian Z G2, zorlu koşullarda zorlu rakiplerini geride bırakıyor.Nokian Z G2 sıcaklık dalgalanmaları veya yağmurdan korkmuyor. Z G2'nin sürüş tepkileri kesin ,özel ve sessizdir.
Sportif arabalar ve hızlı sürüş için tasarlanmış Nokian Z G2 UHP kategorisine aittir ve en üst sınıf binek otomobil lastikleri arasındadır.
Nokian Z G2 talepkar ve ne istediğini bilen kullanıcılar düşünülerek üretilmiştir. Nokian Z G2’nin klasman birincisi (top-of-the-range) performansı en son AR-GE(RD) mühendislik çalışmaları ışığında, modern üretim teknolojisi yardımıyla sağlanmıştır.
Nokian Z G2’de kullanılan ana yenilikler; çok katmanlı sırt profili yapısı, nano-silika bileşiği ve yeni sırt profil geometrisi : Nokian Cool Zone Concept, ( serin bölge konsepti); yol tutuş ve dengesini geliştirir, kavrama, kolay kontrol altında tutulabilme, ıslak zeminde mükemmel kavrama ve dayanıklılık sağlar. Buna ek olarak, önemli ölçüde lastiğin gürültü seviyesini , yuvarlanma direncini ve ısı üretimini azaltır.
Nokian Z G2’nın dış katmanı yeni bir silika bileşimine sahiptir. Nokian Cool UHP Silika, ıslak zeminde, tüm sıcaklıklarda mükemmel yol tutuş sağlar. Yeni bileşği aynı zamanda zeminde seyrederken ortaya çıkan gürültüyü verimli bir şekilde azaltır; sessiz ve keyifli bir sürüş vaad etmektedir.

Yeni lastik geometrisi : mükemmel kullanım özellikleri

Nokian Z G2’nin yenilenmiş sırt profil tasarımı düz gidiş istikrarının artırır, özellikle virajlarda, şerit değiştirmede, ani hızlanmalarda ve ani dönüşlerde güven verir. Bu özellikler Nokian Z G2’yi en zor durumlarda bile kullanımı kolay bir lastik yapar.
Görünüm ve tasarım konusunda , Nokian Z G2 asimetrik iç-dış sırt profil desenine sahiptir .Özellikle yüksek hız için üretilmiş dayanıklılık gerektiren lastikler için açık merkezli sırt profil tasarımı en iyi teknik çözüm olduğunu kanıtlanmıştır

Daha fazla güvenlik, kaygısız ve konforlu sürüş

Sürüş Güvenliği Göstergesi (DSI), sırt profili merkezi hattında yer alır ve ana oluk derinliğini gösterir. Yağmurda Güvenli sürüş için lastiğin iyi durumda olmasını gerekir. Suda kızaklama (aquaplaning) riskini azaltmak ve en önemlisi; önlemek için.Ana oluklar en az 4 mm derinliğinde olmalıdır.
Nokian Z G2’nin kenar yanağı lastik basınç kullanım hakkında öneriler için bilgi alanına sahiptir. Doğru lastik basıncı, araç kullanımını kolaylaştırır , lastik hasarlanma riskini en aza indirir ve yakıt tüketimini azaltır.
Nokian Z G2 zararlı ve sağlıksız olan yoğun,arındırılmamış yağlar içermez. Nokian Lastikleri tesislerinde imal edilmiş tüm ürünler , örneğin Nokian Z G2, saf, arındırılmış yağlar ve minimum çevresel etki düşünülerek üretilmiştir.

en şahane lastik bana göre budur...
michelinden daha kaliteli fiyat olarak makuldur...
 
arabanda konfor ve güvenlik için git direk michelin'e sen mutlu aracın mutlu:)
 
Geri
Üst Alt