Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Laguna 3 Polisaj Uygulaması .

muratcantona

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ara 2009
Mesajlar
973
Yaş
34
Arkadaşlar kendı aracıma komple bakımını 2 gun once yaptım kullandıgım malzemeler
1) menzerna 203s
2) menzerna 85 re5
3) autoglym srp
4) 3m paste wax
5) polısaj makınesı
6) meguiars polısaj pedı ve fınısaj pedı
7) meguiars plastx
Sabah 11.00 da basladım 2 derece sıcaklıkta allahtan onceden yıkattım kar yagıyor yerler camurdu eve gelene kadar camur oldu tekrar bı su tuttum aracı kapalı garaja cekıp once plastıklerı bı guzel kapladım maskeleme bandı ıle sonrada sırasıyla 203s, 85 re5 , srp ıle asındırma yapıp yuzeysel ( yıkama ) cızıklerını komlpe alıp rastgele cızıklerıde aldım . ensonda wax olarak 3m paste wax uyguladım mukemmel bı parlaklık oldu dıyebılırım arac su tutmuyor kesınlıkle saat 18.30 da tamamlamıstım sole dıyım sıze jantlar kaldı sadece dısını bıtırebıldım ama sonuc benım ıcın mukemmeldı .. 1 gun sonra mırcan nıcklı arkadasımız gordu bıraz tozluda olsa arac:D herkese tavsıye ederım polısaj makınesını mukemmel bıse cok zevklı asırı asındırma yapmadan cızıklerımden boya kusurlarından kurtuldum :D

















 
Davlumbazlarada bir el atsaydın keşke :)
 
bitirdin be arabayı sürte sürte :D güzel görünüyor. Ben hiç bir arabama bu kadar özen gösteremedim yaptıklarını görünce ben yoruluyorum resmen.
 
bitirdin be arabayı sürte sürte :D güzel görünüyor. Ben hiç bir arabama bu kadar özen gösteremedim yaptıklarını görünce ben yoruluyorum resmen.

saol faruk abı :D bıse olmaz:D:D:D detaylı cekemedım ıste detayllı cekmek ısterdımde olmadı artık bıdahakı sefere:D 6 ay sonra:D:D
 
Yavrum dün okulda gördüm otoparkta arabanı ve cidden imrendim.istiyorum !! =)
 
Geri
Üst Alt