Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lütfen yardimci olun

asi_man

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ara 2011
Mesajlar
13
SCW stickeri lazım ama PATRON'a özel mesaj atamıyorum.Ne yapmam gerekiyor.Bu stickeri nasıl alabilirim
 
Bana özelden iletişim bilgilerinizi yazarmısınız..
 
gökhanım varsa arkadaşa birkaçtane yollarmısın,oralarda yardımcı olursa bize
 
Cezmi abim benim yardımcı olmam konusundan mı bahsettin abi yoksa ben mi yanlış anladım.Eğer yardımcı olabileceksem ne mutlu bana bi an heyecanlandım :)
 
ilkerim SCW için elini taşın altına koyan herkesi sırtımda taşırım.Ayrıca arcının resimlerini üye araçları kısmında seyredelim çok yakışıklı duruyor Maşallah.
 
Cezmi abim bu formu çok uzun süredir takipteyim.Emek ve yürek dolu.Erzurumda SCW adına bir şeyler yapabileceksem bu durumdan harbiden çok memnun olurum.Aracım konusunda teveccüh gösterdin abim karınca kararınca yeni yeni bir şeyler yapmaya başladım.Dediğin gibi üye araçları kısmında paylaşıyorum abim.Bir sorum olacak Cezmi abi acaba SCW stickerlerinde ''W'' beyaz olan var mıdı?Malum benim arka cam simsiyah olduğu için ''W''harf ve formula logosu kaybolur.
 
W beyazdır.ana sayfada ki gibi değil
 
4 gündür ha bugün ha yarın bir umuttur stickerları bekliyorum.Beklemekte güzel :)
 
sen bana gönder kardeşim bilgilerini özelden çarşamba elinde stickerların
 
Geri
Üst Alt