Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

lütfen yardım

onuronat

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Mar 2013
Mesajlar
45
Yaş
33
arkadaşlar ben aracıma baştan aşağı yeni bir görünüm kazandırmak istiyorum ama istediğim ürünleri nereden nasıl bulacağımı bilmiyorum. örneğin 2001 ibizam için yeni bir direksiyon simidi arıyorum, ön koltukların şeklini değiştirmek istiyorum (adını bilmiyorum ama hani şöyle insanı yanlardan saran tiplerden) ayrıca ön ve arka tamponları da değiştireceğim, ne tür seçenekler var bunları nereden görebilirim?

özetle, kendi zevkime göre direksiyon simidi, ön koltuk ve tamponları görüp karar verebileceğim neresi var? internet sitesi veya istanbul avrupa yakasındaki yerler olabilir...

şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
 
Satarken geri sökecek misiniz? Stella zor bir tercih bu kasa arayanlar için, dolayısıyla boşa yatırım yapmayın...
 
Bayağı maliyetli bir işe girişiyorsunuz. Satarken çok zorlanabilirsiniz.
 
Satmayı asla düşünmüyorum, hatta arabayı keyfe keder başka bir renge boyatacağım. Benim öğrenmek istediğim bu belirttiğim seçenekleri nerede görebilirim... ?
 
Söyle yanlardan saran koltuklara spor koltuk denir (; ufak biseylerle degisik bir gorunum
Elde edebilirsin simdiden kolay gelsin
 
Lütfen daha ayrıntılı yardım alabilir miyim?

Sponsorumuz olan meriç otoyla görüş ilk önce onlar elinden geldiğince yardımcı olacaklardır sana ellerinde bulunmayan ürünleri de nereden temin edebilirsin o konuda da yardımcı olurlar.
 
sonu olmayan bir işe giriyorsun hadi kolay gelsin :)
 
konu başlıklarına dikkat ediniz lütfen kurallara aykırı davranmayalım.
 
Geri
Üst Alt