Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi'ne Almanya'dan yasak

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
27 Ocak, Almanya'da "Uluslararası Yahudi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü"ne denk geliyor.
Hıristiyan Demokratların Parlamento Dışişleri sözcüsü Philipp Missfelder, filmde kurbanlara duyarsızlık ve saygısızlık yapıldığını söylemişti.
Sosyal Demokratların Milletvekili Kerstin Griese de "Bu film problemli çünkü şiddeti, İsrail karşıtlığını ve anti-semitik duyguları körüklüyor" dedi.
Alman Yeşiller Partisi de filmin Almanya'da gösterime girmesine karşı olduğunu açıklamıştı.
Milletvekili Jerzy Montag, "Filmin 27 Ocak'ta vizyona girmesi tarih dışı ve sorumsuzluk" demişti.
Filmin 27 Ocak'ta vizyona girmesine izin verilmemesi kararı ile birlikte 100 salonda birden gösterilmesi beklenen filmin Almanya'daki geleceğinin ne olacağı belirsizliğini koruyor.
 
başarılı olmuş zaten izlemiyorum ve hoşlaşmıyorum garip bir dizi geliyor bana şiddete karşıyım :) ne öyle üzerinde takım elbise elinde silah çat çat sıkıyor sanki o kadar kolay adam öldürmek
 
çokta umrumuzdaydı onların izlemesi israil köpeklerinin yaptığı soykırmı herkes biliyo zaten onlar izlese ne olur izlemese ne olur...
 
Geri
Üst Alt