Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kullandığınız en iyi otomobiller...

_AS_

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
1,184
Yaş
35
Can sıkıntısı konu açıyım dedim.
"işte budur" dediğiniz kullandığınız en iyi arabalar ve tecrübeleriniz nelerdir:)
Güzel bir giriş başlangıç yapıyım bende:p
Geçen ay Aston Martin DB9 kullandım 6.0 v12. Biz araba falan kullanmıyormuşuz onu öğrendim bir arabanın o şekilde ivmelendiğini bilmiyordum desem yeridir. Yanlız 1. ve 2. vites hızlı kullanımda yok gibi birşey sarmaktan hızlanamıyorsunuz. Direksiyon ve fren hiç beklemediğiniz kadar sert sıkışık trafikte pratik lazım çünkü D konumunda ayağı frenden yarım çekseniz dahi araç ilerlemeye başlıyor. Çekiş kontrol sistemi açık olsa dahi aracın gücüne ayak uyduramıyor ani hızlanmalarda arka yinede geziyor bir şekilde. Verdiği his duygu ise bambaşka:)
 
otomobil olarak hep sıradan şeyler kullandım ama zevk olarak kullandığım makine bir tırdı,
2008 daf xf 530 hp triptronik şanzıman inanılmaz bir araçtı onu kullandığım kadar hiç bir araçtan öyle zevk almamıştım
otomobiller beni sarmıyor en güzeli tırlar...
 
Girnede öğrencilik zamanlarımda Rocks otelde çalıştığım sıralar bi tane Cayanne kullanmıştım "Magnum" 4.5lt lik V8 Motoru vardı.. Zımba gibi bir aletti horultusu kendisinden önce geliyordu, gaza basınca dünya duruyor zannedersin, Bi tank anca bunun kadar güçlü olur diyordum içimden, hele o içi döşemesi.. Makinanın içinden üç kişi zor çıkarttı beni.. :eek:
 
330 ci ve golf GT..ikisini de sürmekten cok keyif almıstım
 
BMW M3 daha ilk oturduğunuz anda bile abi bmw ya dedirtiyor motor sesi ve hızlanmalarını saymıyorm bile
 
Kullandığım en iyi araç 2008 Porsche 911 Turboydu,inerken gözlerim yaşardı ama ayrılıyorum diye değil,cam mekanizmasında arıza vardı felaket rüzgar yemiştim o hızla:D
 
benim kullandığım en iyi araç audı rs6 ydı böyle bi ivmelenme ve ci kuvveti yok gerçekten ya ondan sonraki hiç bi arabam zevk vermedi bidaha.her ne kadar 2 km. kadar kullansamda anlatılmaz yaşanır.binmez olaydım...:ahkafam:
 
konforlu luks arabalar bır tarafa benı etkıleyen ozel arabalardan bırı nıssan 200sx s14 olmustur bırazda yuklu bır aractı nekadar braz eskı bır aracta olsa surus karekterı o karaduzen duygusu gayet ıyıydı.yol tutusu kotu ama yol dısında da en ıyı arabalardan bırı :)
 
Geri
Üst Alt