Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Konya Torku Şekerspor: 1 - Trabzonspor: 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe B Grubu ikinci maçında Trabzonspor, deplasmanda Konya Şekerspor'u Burak Yılmaz, Yattara ve Umut'un golleriyle 3-1 yendi. Bordo mavililer bu galibiyetle puanını 4'e çıkarttı.

MAÇTAN NOTLAR
Kupaya 2-2'lik Gaziantep Büyükşehir Belediyespor beraberliğiyle başlayan bordo-mavili ekip, ikinci maçında Konya Torku Şekerspor'u 3-1 yenerek gruptaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 4'e yükseltti. Bordo-mavili takımda, Jaja, Colman ve Egemen ile yeni transferler Pawel-Piotr Brozek kardeşler 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.
Yeni transferlerden Mehmet Çakır ise 90. dakikada Yattara'nın yerine oyuna dahil oldu. Futbolseverler karşılaşmanın oynandığı 2128 kişi kapasiteli Recep Konuk Stadı'nı tamamen doldurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt