Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Konumunuzu Paylaşın

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
Arkadaşlar google latitude bilmeyenler için anlatmak istedim. Bu servis sayesinde anlık olarak konumunuzu başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Ben mesela ailem için kullanıyorum bazen yolda olduğumda, anlık olarak nerde olduğumu web den takip edebiliyorlar.. Bunu ailenizdekileri, arkadaşlarınızı nerden olduğunu o an görmek için kullanabilirsiniz ..

Konumunuzu GPS ten çok hassas veya GPS yoksa (ya da sinyal yoksa) baz istasyonlarından yaklaşık olarak göstereiblmekte.

Örnek görüntü:
laude.jpg


Ben nasıl kullanıyorum derseniz : gmail adresim var, windows mobile 6 telefonumda Google Maps yüklü.. Uygulamadan latitude bölümüne girip, izleyebilecek arkadaşları ekliyorum.. Sonra o arkadaş aşağıdaki adresten beni takip edebiliyor bendeki cihazda google maps ve latitude özelliği açık olduğu sürece

İhtiyacınız olanlar: Google Maps çalıştırabilecek mobil bir cihaz .. (Windows Mobile, Blackberry, Nokia Map mobile (N serisi), Symbian S60) ..

Google maps indirme : cihazınızdan bu adrese girin m.google.com/maps

İzleme adresi: https://www.google.com/latitude

Bu özelliği işinize çok yarayabileceğini düşündüğüm için sizlerede tavsiye etmek istedim. :)
 
kız arkadaşını takip etmek isteyene bire bir:)
 
çok güzel ve yararlı bende kullanmaya başlıyım :D
 
facebookta da oluyo bu :)
 
Bence konu kapatılmalı hatta silinmeli!.. Abi naptın ya ! :D
 
Geri
Üst Alt