Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Komik bayram mesajları

gökhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
2,719
Yaklaşan BAyram içini ilginç meşajlar
Gömleğiniz Levi's, pantolonunuz Diesel, bayramınız mübarek olsun."

Tanrı'dan su istedik, denizleri; çiçek istedik, kırları; dost istedik bu numarayı verdi...

Minareden atlarım, bayramını kutlarım.

"Bu sene kurban bayramına sakın kurbanlık almayın. sms ile 'kurban' yazın 2006'ya gönderin seni sevmeyenler sana kurban olsun.Arkadaşım bugün bu mesajı tanıdıklarına göndermiş. gönderdiği iki laz arkadaşı geri aramış arkadaşımı. ikisi de birer tane soru sormuş. sorular şöyle;

- 2006'ya mı gönderecez?
- kaç kontör gidiyor?


"İyi bayramlar, gerçi sana her gün bayram ama olsun"

"Bayram bells, bayram bells, bayram all the way"

"Bu gün yüzün öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun"

Biliyorsun, bugün bayram. daha 3 gün bayram devam edecek. ben sadece bugünü kutlamak istemiyorum. Bu bir süreçtir. 4 günlük bir bayramın tamamı mübarek olsun. Sağlık mutluluk dilerim. Tabii mutluluk herkese göre değişir. Seni mutlu eden her neyse onlari dilerim. Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne!? Ama sağlık öyle değil. Herkes için benzer anlamlar ifade eder. Daha neler diyebilirim ama, yer kalma

Tatil günlerinizi mutlu bir şekilde geçirmenizi diler iyi bayramlar dilerim.....

"Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim.

Buraları yıkılıyor, nur'dan yıkılıyor
Hergün peşime şeytan takılıyor *
Ben islamı seçtim tercihim doğru
İndir başını hadi secdeye doğru

"Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar..."

"Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler."

"Cehennemde yanacaksın."
 
Hehehe,iyiymiş :D

"Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntünüz memur maaşı kadar düşük, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun. mutllu bayramlar..."

Bu mesajı, iş yerinde bir bayan herkese mail olarak gönderdi geçen..milletin alay konusu olmuştu koca gün :D
 
minare çok iyimiş yahu.. :D
 
Böyle bayram kutlasam bütün mesajlardan cevap gelir heralde :D
 
Alkolün ve hertürlü alemin serbest oldugu çılgın partilerin düzenlendiği muhteşem 11 aylar başlamıştır bayranımız kutlu olsun :D :D
 
Geri
Üst Alt