Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

koltuk yıkama

pentagram666

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Tem 2012
Mesajlar
11
Yaş
32
herkese merhaba

aracımın koltukları acayip şekilde kirli durumda geçen hafta arkadaşımın arabasının koltuklarını halı yıkama makinesi ile güzelce temizledik bu hafta sonu bende aynı şekilde temizlemeyi düşünüyorum fakat koltuklara herhangi bir şey olur mu diyede korkmuyor değilim. daha önce bu şekilde yıkatan kimse oldu mu ?

4 yıl kadar önce yıkamada aracın kapı içlerini yıkarlarken biraz su sağ taraftan girmiş hava yastıklarının sigortasını yakmış servis bu durumu çözemediğinden 6 kere servise gitmek zorunda kalmıştım.benzer birşey yaşamak istemiyorum daha önce koltukları bu şekilde yıkayan varsa nelere dikkat etmem gerektiğini acıklarsa sevinirim.

iyi günler....
 
Önceki arabamın koltuklarını bir kere bende halı yıkama makinesi ile yıkamıştım gayet hoş olmuştu. Bir yere zarar vereceğini zannetmiyorum zaten attığı suyu geri çekiyordu hemen. Yalnız her ne kadar suyu çekse de nem kalıyor, koltukları yıkama sonrası iyi havalandır. Bir şey olacağını zannetmiyorum koltukların temizlenmesi dışında:)
 
ben devamlı kendim yıkıyorum arabamın koltuklarını da iç döşemelerinide köpük yapan dispanser şişe 1/10 oranında vinet ekleyip köpük yapıp sert olmayan bir fırça ile hafiften fırçalıyorum ve daha sonra da güzelce halı yıkama makinası ile çekiyorum eğer ki kirler ağır değilse direk makinanın haznesine karıştır deterjanını.Dikkat etmen gereken bir konuda koltuk süngerlerini fazla ıslatmamaya çalış daha sonradan kiri kusuyor bej döşeme benim arabadakiler bir kere temiz olsun diye bastım suyu süngerler fazla ıslanınca sonradan kusma yaptı.Onun haricinde bişeyde olacağını sanmıyorum.
 
ben oto yıkamacılarda duruma göre sildiriyor yada yıkatıyorum her hangi bir sorun ile karşılaşmadım
 
Geri
Üst Alt