Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Koltuk kafalığı Acil

LEONSS

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2013
Mesajlar
86
Yaş
46
m Yeni aldığım araçta bugün farkettim şoför koltuğunun kafalığı kaba bir tabirle lacka olmuş.Diger taraftaki kafalık yerinde sıkı sıkı dururken benim koltuğun kafalığı ileriye geriye sallanıp duruyor sabit değil diğeri gibi.Sanki kafalıkların içine giren metal demirin içerde bağlandığı yerden çokmış gibi hiç başına gelen varmı.Çözüm bulan oldumu yada.Çok üzüldüm farkedince yaa nasıl olur 2009 mod. bir aracın koltuk kafalığı bozulur.Bu aracın iç aksamı bu kadar basit malzemelerden mi oluşma yoksa :(
 
kolay kolay bozulmaz büyük ihtimalle çocuk işidir bozulmasının sebebi. servise bir sor istersen, yada aynı model bir başka koltuk başıyla dene olursa ona göre çözüm ararız.
 
Yok yaa çok canım sıkıldı herşeyi denedim olmuyor öyle kalacak heralde :(
 
Çıkmacılardan araştırıp uygun fiyata kafalık bulunabilir.
 
Ya bu sorun birtek bende var heralde.Kimselerden bendede bozuk yorumu gelmediğine göre :(
 
Çok nadiren bozulan bir parcadır. Servise sormanı öneririm onlarda alt bağlantı klipsi olması gerekir.
 
Teşekkürler yani siz bu sıkıntıyı yaşıyan başka bir kullanıcı duydunuz dimi.
 
Bu sıkıntıyı eski aracımda koltuk kılıfı takarken zorlamam ile plastik kısmını kırmıştım ondan sonra dediğiniz gibi oynuyordu. Araç leon değildi söyleyeyim servise sor olmazsa sanayide çıkmacılarda olabilir.
 
ılk defa bole bır sıkıntı duyuyorum dostum aracı satan arkadas ustune mı cıkmıs yada o koltukta baya bıseyler donmu :D :D
 
Geri
Üst Alt