Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çok teşekkürler mesajiniz için aşağıdaki yerden mi baskı uygulamam gerekiyor öyleyse spatula şeklinde bir cisimle baya zorladım işin garibi kutunun içinde hiç bir malzeme yokÇekmecenin kilit kısmından geniş, sert ve ince (kredi kartı benzeri ama daha sert bir cisim) ile kilit dilini ittirirseniz açılacaktır. İçine koyduğunuz malzemeler, kilit dilinin üzerine bastırarak kilidin açılmasını engelliyor. (Kullanacağınız malzeme genişliği en az aşağdaki mavi kısım kadar olmalıdır. Çift dil var kilitte.)
Ekli dosyayı görüntüle 22893
Mükemmel bir öneriydi gerçekte şimdi denedim açıldı çok teşekkür ederim. Fakat şimdide şöyle bir problem var mekanızması çalışmıyor acaba telinden mi çıkmış tam anlayamadım öneriniz var mı? Video formatı desteklenmediği için zip ekliyorum inceleyebilirseniz çok sevinirim.Hayır, benim mavi ile belirttiğim kısımdan dilleri ittirmelisiniz. Geniş ağızlı bir spatula olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 22895
Mükemmel bir öneriydi gerçekte şimdi denedim açıldı çok teşekkür ederim. Fakat şimdide şöyle bir problem var mekanızması çalışmıyor acaba telinden mi çıkmış tam anlayamadım öneriniz var mı? Video formatı desteklenmediği için zip ekliyorum inceleyebilirseniz çok sevinirim.
Helal olsun be...Çekmecenin kilit kısmından geniş, sert ve ince (kredi kartı benzeri ama daha sert bir cisim) ile kilit dilini ittirirseniz açılacaktır. İçine koyduğunuz malzemeler, kilit dilinin üzerine bastırarak kilidin açılmasını engelliyor. (Kullanacağınız malzeme genişliği en az aşağdaki mavi kısım kadar olmalıdır. Çift dil var kilitte.)
Ekli dosyayı görüntüle 22893
Yaşanmışlık, tecrübe...Helal olsun be...