Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klimadan gelen ses

dogandursun

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Şub 2018
Mesajlar
28
Yaş
38
Arkadaşlar herkese merhaba. Aracım 2014 Ibıza. Bugün aracı kullanırken klimayı açmayı istedim. AC’ye bastığımda ekstra bi ses geldiğini gördüm. Böyle boru sesi gibi ya da motor sesine benzer bir ses. 1 haftadır araç servisteydi. Göz tırmalayan küçük boya işleri için vermiştim. Ctesi aldım aracı bir sorun yoktu. Bu ses neden gelir? Havalandırma açıkken ses yok. Garibime gitti. Benzer durumla karşılaşan var mı? Yanıtlarsanız sevinirim.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Benzer durumla karşılaşan yok sanırım :(


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Merhaba. Bende de 2014 ibiza var. ACye bastigimda ses gelmeye basliyor 4.vitesten sonra hizlandikca ses kayboluyor.
Ilk zamanlar ses yoktu 2. senenin sonuna doğru azar azar yapmaya başladı, servise gosterdim ama o zaman bir sorun göremedik. Bu seneki bakimda tekrar göstereceğim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Ben de bakım zamanı geldiğinde götüreceğim bakalım. Umarım kolayca halledilebilecek bişeydir. Çok yüksek meblağlar ile karşılaşmam inşallah.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt