Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klimadan Gelen Ses?

Akrep6153

Kayıtlı Üye
Katılım
2 May 2011
Mesajlar
124
Yaş
33
Arkdşlar araba rolantide çalışırken klimanın ordan vıck vıcık diye bir ses gelio bunun sebebi ne olabilir servise 2 hafta önce gittim bu sorunu söylemeyi unttm bidaha servise gitmek istemiyorum 3 bin sonra bakıma gidicem o zamana kadr bi skntı olrmu,birde sanki aracın turbo sesinde azalma var eskiden daha çok üflerdi alt devirde gaza dokunğun zaman turbo sesini alırdın fakat şimdi ise o sesi gazı köklediğimde anca duyuyorum serviste bilgisayara bağladılar sorun yok dediler ama farkındayım azaldığının ek olarak aracın gidişindede sanki azda olsa bi gerileme var gibime geldi nedendir acaba?
 
v kayışı veya bilyası ses yapıyor olaiblir, turbo ile ilgili: hava filtreniz kaç kmde?
 
7000 kmde ya araçta turbo sesi hiç yok gibi bişey sanki alt devirlerde bayağı cansızlastı hemen vites düşmeye bakıo fakat bilgisayardada arıza çıkarmadı anlamış değilim?
 
bende de var o ses üst klimaların orda açma kapama tekerleği gibi bişi var ona bastırırsan ses kesiliyo gibi sanırım onla alakalı
 
Normalmiş bugün baktılar fakat yağmur yağarken bu seferde sileceklerde sorun çıktı atlaya atlaya siliyolar dedim herhalde ağızları bozuldu gittik değiştik aynısını yine yaptı tahminim su itici yaptırmıştık aracı ilk aldığımızda 3 ay önce acaba omu zorluyo silecekleri ,silecekler zorlanıyolar bayağı sesde yapıo sizce ondanmıdır ?
 
Geri
Üst Alt