Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klimadaki bakteriler

Gilgamesh

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,579
Yaş
50
Arkadaşlar bu yaz mevsiminin tamamını neredeyse klimada ki koku şikayetlerini dinleyerek geçirmem yüzünden Henkel tarafından ithal edilen klima temizleme sistemini getirttim. Ek e kendi broşürlerinide koyuyorum incelemek isteyen olursa diye. Maliyeti 50.00 tl + kdv iken bu rakam sizlere 50.000 tl olacak şekilde ayarladım


008e6c20ea88e6298b73d179bbfb0569.JPG


DN: Resim özellikle büyük yapılmıştır boyutları ile oynanmasın lütfen.
 
cok ıyı bı olay
klımanın acayip şekilde bakterı yaydıgını bılıyorum
 
Mert abi o bakteriler klima tarafından üretilen soğuk havanın içerde kalmasından mı kaynaklanıyo. ??
 
bakımda bunuda yapalım meeeerrrttt
 
Aslında arkadaşlar bu bakteri olayı hepinizin bildiği bir şey. Şöyle ki sıcak hava soğuk hava ile karşılaşınca buhar olur, biriken buharda su damlacıkları haline gelir zamanla. Bundan sebeple de men demek bakteri demektir. Bunu en aza indirgemenin yoluda gidilecek yere ulaşmadan bir 10 dakika önce klimayı kapatarak kısmi kurumasını sağlamakla sağlanabilir. Bu cihazın yaptığı ise bu buharlaşma nem ile oluşan bakterileri kurutarak toz haline getirip sistemden atılmasını sağlamasıdır. Broşürde de izah edildiği gibi 6 ay için sistemdeki bakteri oluşumunu engelliyor. Kullanılan malzeme antiseptik bazlı olmakla beraber kokusuzdur.

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

bakımda bunuda yapalım meeeerrrttt

Yaparız Yılmaz'ım sen yeter ki iste ...
 
Mert abi İzmirede bi şube açsanız süper olur:)
 
Geri
Üst Alt