Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klima Sorunu

SERTKAYA

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Mar 2011
Mesajlar
2
Yaş
44
Arkadaşlar benim aracın kliması soğutma yapmıyor. Yetkili servise götürdüm gazı bitmiş dediler gaz dolumu yapıldı. 1hafta sonra aynı şikayetim tekrar etti, tabi tekrar sevis kaçak kontrolü yapılması gerkli dediler tamam dedik sonuç kaçak yok ama hala gaz eksiltmekte. Tekrar gittiğimde araç gögsünün sükülüp bakılması lazım dediler orada da sorun olabilirmiş. Benim sorum 1. kaçak olsa idi tespit edilemez miydi? (Araç gögsünün sökülmesi gerekli mi bu durumda) 2. Dışarıda bu işi yapabilecek sağlam usta bilen var mı? İstanbul /Ümraniye de oturuyorum.
 
Klima problemi için aracı özel servise götürmenize gerek yok bence. Özellerde veya elektrikçilerde yaptırabilirsiniz. Araba modelliyse veya garantisi felan devam ediyorsa bilemem tabi.

Bende geçen hafta özel servisde gaz koydurdum. içinde 100 g gaz kalmış. Onu boşaltıp yenilediler. Birde polen filtresinin değişimi gelmediği halde kirlendiği için değiştirelim dedik. Sorunsuz soğutma yapıyor şimdi. Polen filtresine de baktırsaydınız ama heralde ona da bakmışdır servis. Kaçak yok demişler ama gaz eksildiğine göre kaçak var.

Göğüs sökülmesi husunda bilen arkadaşlar varsa muhakkak yardımcı olacaklardır.
 
klimayı açtığında fan dönmeye başlıyormu peki ? bendede sorun vardı fan değişti.
 
İlk denemede gaz bitmiştir diye hiç bir yerine bakmayıp direk yeni gazı basıp yollamışlardır.

Klima motoruna giden bir hortum var, bence o hortumda bir çatlak falan var oradan gaz kaçırıyor çok büyük bir ihtimal.

Ya o hortum onarılacak, ya da değiştirilecek. Bence değiştirilsin daha garanti olur..

Büyük ihtimal ile sorun budur.

Eğer bir daha dolum ücreti isterlerse vermeyin, yetkili servissiniz aracımda sorun var diye getirdim hallemediğiniz sorundan benden fazla para almaya kalkışıyorsunuz diye ortalığı birbirine katın ve amacınıza ulaşın.

Denenmiştir :)
 
Geri
Üst Alt