Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klima sorunu nu mu?

Zu_zu

SCW Ladies
Katılım
18 May 2014
Mesajlar
79
Yaş
40
Arkadaşlar hepinize iyi geceler ve şimdiden iyi haftalar,
Danışmak istediğim şey şu ki; daha önceden bu Araçta ve diğer marka araçlarımda olmadığından ve belkide bilgi eksikliğinden bilemiyorum son bir haftadır klima kapalı olmasına rağmen hava çıkışlarından sıca hava geliyor? Bu neden olur anlayamadm görüşlerinize ihtiyaç var :)

Sevgiler ve teşekkürler
 
size de iyi geceler hayırlı haftalar mutlu yıllar...
klima kapalıyken ısı değerinin bulunduğu derecede az çok motor ısını havalandırma kanallarından araç içine verebilir.
 
gayet normal. Kapalı olsa bile havalandırma kanallarından sıcak hava üfler. doğanın kanunu diyelim:)
 
Teşekkürler arkadaşlar :) hepinize iyi seneler..
 
klima sistemi econ modundayken kaç derecedeyken kapatırsanız o derece de üfler..soğukta bırakırsanız soğuk üfler.mesela ben derecemi ayarlıyom sonra kapatıyom aşırı sıcak oluyor sonra...bi başka tavsiyemde arac ilk çalıştırmada teyp dahil klima kapalı konumda olmasını özen gösterin.
 
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var 2008 mode ibiza elegance arabam var klimayi aciyorum 40 kilometre gittikten sonra kendiliginden devre dışı kaliyo soguk uflerken kesiyo sicaga donuyo araci stop ettirip geri calistirinca calismaya basliyo yeniden soğuk ufluyo bu sekilde kullaniyorum nedeni nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
 
seatlar güzel araçlar fakat klima kalorifer sistemleri sorunlu.şöyle ki; aracı alalı 8 ay oldu ve hala ustaya göstermedim bu şekilde kullanıyorum sıcak veya soğuk üflemede fark etmiyor kesik kesik çalışıyor 10-15 sn üflüyorsa bir o kadarda duruyor fasılalı bir sistemi var.bazen de sürekli çalışıyor durmuyor en düşük seviyeye almama rağmen.
 
Dijital klima mi var..? autoda calişiyorsa istenilen sicakliga ulasınca klima durur
 
Geri
Üst Alt