Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Klima gaz dolumu

cevat.m

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2014
Mesajlar
73
Yaş
37
İyi günler arkadaşlar Cordoba aracıma klima gazı doldurmak istiyorum ANKARA da güvenilir isinde iyi nerelere gidebilirim Gaz dolumu için .birde bizim araçlara hangi cins ne kadar konulması gerekir acaba ..yardımlarınızı bekliyorum..
 
ben yeni koydurdum ankarada pursaklar oto sanayide :) kapıda işyeri unvanı yazıyor unuttum şimdi. 70 lira 580 gram...kaliteli gaz maşallah ii donuyom loo modunda :) hem kaçak kontrolu yapıyor cıhaz hemde kompresorun sağlamlıgını ölçüyor.on numara...selamımı söle seat cordoba dersin tanır :) temiz esnaf
 
yenimahalle girişinde, ivedik metrosunu az geçince michelin lastikçi var. gaz dolumu, kaçak vs kontrolü herşeye bakar.80 lira fiyat.işlerinde çok iiler.
 
Geri
Üst Alt