Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

klima eğitimi:)

ofb37

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Haz 2011
Mesajlar
997
mrb arkadaşlar.
bu cordobaların klimasını normal olarak açtığımızda aktif hale geliyor sıkıntı yok.peki kalorifer olayı nasıl oluyor?teşekkurler
 
A.C tuşu yok,onun yerine sağ-altta ECON tuşu var; üst tarafında-ekranda da ikonu var.. o işaret yanmadığı zaman klima kompresörü aktif,yani ekonomik değil diye düşünebiliriz.. ECON yazısı ekrandayken ise kompresör pasif-kara düzen devam.. ayrıca iç sirkülasyona veya AUTO moduna geçildiğinde ECON tuşuna basmaya gerek kalmadan kompresör çalışır.. bir de klimayı aç-kapa yaparken devir rölantide olsun,tavsiye ederim..
 
Econ tuşuna bastığınızda klima devreden çıkar, sadece fan çalışır. Ekran üzerinde Econ ibaresi yanmaz ise klima devrededir.
 
econ tuşu ekonomik anlamındadır yukarda arkadaş çözümü belirtmiş...
 
econ yanarken dereceyi yükselttiğinde kalorifer görevi görür
 
ek olarak yanılmıyosam 12 ya da 16 dereceydi..o belli olan sıcaklığın altında sıcak hava, üstünde soğuk hava üfler havalandırma..ilkbaharda net olarak anlaşılır bu olay..20 dereceye ayarlanmışken sıcak hava üfleyen araba o barajı aşınca hafiften daha soğuk hava üflemeye başlar..
 
Geri
Üst Alt