Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kimlere STOP zevki yaşattınız:)

__NrS__

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Mar 2011
Mesajlar
177
Yaş
39
Arkadaşlar buna benzer konu varmı bilmiyorum ama ben yenilemiş oldum:)
İnsanlık halidir ya trafikte giderken insan sürekli rutin gidişatından sıkılır biraz hız yapmak ister, şımarmak ister.Heleki arabanızda biraz modifiye varsa biri gelir illa size bulaşır.Dayanamaz iki gaz vereyim dersiniz bi bakarsınız kendinizi kaptırmışsınız,adrenaliniz yükselmiş.Hele ki size bulaşanı geçtinizmi en az 1 saat yüzünüz güler, mutlu olursunuz.Şu da var sadece aracın iyi olması yeterli değil,önemli olan iyi kullanabilmek.Ben bunları anlatırken yeni şoför olan arkadaşım varsa gaza gelip denemesin:)

Bakalım SCW üyelerimiz trafikte yada özel buluşmalarda kimlerle kapışmış, kimleri yenmiş, kimlere hoş stoplarını izlettirmiş...
Konuyu açtığım gibi yendiğim araçlardan ben başlıyorum:)
Kendi klasmanım dışındakilere pek bulaşmam (örneğin audi,bmw,merc,alfa gibi)
Ama ister inanın ister inanmayın bu sayacaklarım gerçek...

1. BMW 3.16
2. Chevrolet Cruize
3. Citroen C4
4. Fiat Punto
5. Ford Focus 1
6. Honda Civic 2000 kasa
7. Hyundai İ30
8. Kia Cerato
9. Nissan Almera
10. Opel Astra H
11. Peugeot 207 / 307
12. Renault Fluance / Megane 1
13. Seat İbiza yeni kasa (yeni kasacılar kızmasın lütfen)
14. Volkswagen Polo

Dipnot: Lütfen kimse yanlış anlamasın.Bu araçların yada şoförlerin kötü olduğunu göstermek değil amacım.Bazılarında aracım iyi olabilir,bazılarında karşımdakiler iyi gününde olmayabilir, bazılarında benim şansım yaver gitmişte olabilir:) Ama önemli şimdilik önemli olan benim önde bitirmiş olmam:D
Herkese keyifli forumlar...
 
E-5'te makas atmam ama yol boş oldu mu dengim olan araçlarla yürürüm.

C180 makyajsız,
A5 2.0 TDI 143hp,
Focus 1.6 TDCI (yüklü)
Citroen C4 VTS
BMW 3.20d E90 177hp
BMW 3.20d E46 150hp

Bunlar bazıları normal yürüdüğümüz bazılarıda uzun yolda denk gelip dikiz aynasından sildiklerim.

Q7 3.0 TDI Arkasından selektör yaptıktan sonra, gaza yüklenmeye başladı. 220 ile yanından geçtikten sonra Opet mehmetçik vakfında sigara içmek için durdum ve oda benzin almak için durduğunda yanıma geldi ne bu böyle ya nasıl gidiyo diye sohbet başlatmıştı.

Bi kere de CLS250 CDI mı neydi 190hp'lik olanlardan arka arkaya gidiyorduk 200'den sonra açıyordu uzun yolda. Geçemiyordum geçmekte istemiyordum ledli farlarıyla gece flaş patlata patlata yolu açıyordu. 190'la giderken 4.vitese attığımda anca geçebilmiştim :) Yanımda Tolga vardı hatta o demişti kaç beygir bu diye bende ölçelim demiştim öyle gitmiştik :)

Leon varken ve Corsa varken makas atıyordum ancak golf'le yapmıyorum, :) Cooper'la da yapmıyordum, o güçler insanı korkutuyor makas konusunda.
 
böyle şeyler bana çok uzak..hele çetele tutmak falan... ben yoluma bakarım, arada bir rastladığım benle kapışmaya çalışan sürücülere de tepkimi gazlayarak değil, gülerek veriyorum.. maraka model hiç önemli değil, acelesi olan buyursun geçsin toledomu..
 
Daha çok yeniyim arabamla ama yine de bana güven vermiyor heleki savrulma konusunda...Konya yolunda Sako VTS pert ettikten sonra bu işler bana da uzak artık kemerimi takarım gezerim :eek:key:
 
Aman allah korusun kazadan beladan.Zaten çok sık tekrarlamamak lazım kapışmaları ama arada güzel oluyor.Bazen de gelip illa belamı ver diyenler çıkıyo ben onları kıramam işte:) tabi dişime göreyse:D
 
Çook varya , hangi birini saysam :D açıkcası ben illa geçicem diye hırs yapanlardan değilim, maksat oynaşmak olsun geçilsemde iyi giden çamura yatmayan, kısacası iyi vakit geçirten arkadaşlara burda gıyabında teşekkür ediyorum, ekde bulunan stopları unutamayanlara da buradan selamlaaar olsun :hosgeldin:
 
Çook varya , hangi birini saysam :D açıkcası ben illa geçicem diye hırs yapanlardan değilim, maksat oynaşmak olsun geçilsemde iyi giden çamura yatmayan, kısacası iyi vakit geçirten arkadaşlara burda gıyabında teşekkür ediyorum, ekde bulunan stopları unutamayanlara da buradan selamlaaar olsun :hosgeldin:
[URL="http://img535.imageshack.us/img535/976/dsc022331.jpg"][/URL]

Ama bu stopları izlemek harbiden güzel olsa gerek:) çok şık gerçekten.bi gören bidaha unutmaz zaten:)
 
Millet yakından göriyim diye yanaşıyudur.Abartıyolarmış ama:)Abi nazarlık falan tak.Hem arabanın rengi hem stoplar nazar yiyecek tonda kırmızı.vala maşallah allah nazardan kazadan korusun.
 
Millet yakından göriyim diye yanaşıyudur.Abartıyolarmış ama:)Abi nazarlık falan tak.Hem arabanın rengi hem stoplar nazar yiyecek tonda kırmızı.vala maşallah allah nazardan kazadan korusun.
Nazarlık var gizli yerlerde :) Baştan bayağı bir nazar olduda, iplemez tavrım sayesinde kırdık nazarı.Zaten benim bütün arabaların tampon sağ sol rütuşludur, aynalarda öyle... en güzel nazar öyle kırılıyor :eek:key:
 
Geri
Üst Alt