Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kilitlenme Uyarı Işığı...

b.arat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
19 Eyl 2010
Mesajlar
232
Yaş
44
Bu gün fark ettim; arabamın sürücü kapısındaki açma-kapama halinde yanması gereken kırmızı uyarı ışığı yanmıyormuş. Yoğunluktan fark edememişim.:( Aracın kilitlenmesinde en ufak sıkıntı yok. ama uyarı ışığı yanmıyor nedense... canım sıkıldı yine... sigortasından falan mıdır yoksa başkaca bir sıkıntısı mı var? Bu arada tüm toledoculara merhaba. damdan düşer gibi söze dalmışım:). cevaplarınız için şimdiden teşk.
 
Toledo'da sistem nası işliyo bilmiyorum ama kapılar açıkken kitlemeye 2 defa basınca iç sensör iptal oluyo..sadece kapılar kitli kalıyo..
ama dediğim gibi Toledo'da sistem nası bilmiyorum..ya da aynı şeyden mi bahsediyoruz vs.. :D :D
 
Kapılar kilitlendikten sonra sürücü kapısında yanıp sönen kırmızı uyarı ışığı benim aracımda yanmıyor. benim problemim bu. peki iç sensör devreye tekrar nasıl sokulur?
 
nladım sen hırsıza karşı alarm gibi görünen ışıktan bahsediyorsun..doğru mu..sensör le çalışıyorsa sensörü bozulmuş olabilir bir bilgisayara bağla görünür
 
yazılımla ilgili bir problemmiş gibi görünüyor. bakalım yazılım atınca sorun çözülür mü anlayacağız. geçen gün çukurlarla dolu bir yolda sürünce devreye girdi yeniden. şimdilik çalışıyor. dediğiniz gibi sensör benzeri bir parçadan da olabilir. teşk.
 
Geri
Üst Alt