Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kiş lastiği

alper.06

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
198
Yaş
43
Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar

Bende leon 1.4 tsı var ben kış lastiği almak istiyorum sizce hangisinden almalıyım ben ankaradayım ve kar olayı burda fazla oluyor ve çok kullanıyorum yani karda felan fazla kaydırmayacak bişey bulmam lazım.

Yardımlarınızı bekliyorum
 
Nokian WR A3 [h=2]Hava durumunda ne söylendiğini unutabilirsin[/h]

  • Her türlü yol koşullarında, mükemmel yol tutuş ve kullanım özellikleri.
  • Yüksek hızlarda bile dengeli ve kolay control özellikleri
  • Çevreye duyarlı, düşük yakıt tüketimi ve yuvarlanma direnci
Nokian WR A3 deseni üretiminde yüksek hızlarda kullanım düşünülmüş,lastiğin hassas sürüş özelliklerine dikkat edilmiş ve performans lastiği olarak tasarlanmıştır. Bu çevre dostu lastik, nanoteknoloji, kanola yağı ve katıksız Nokian kış lastiği uzmanlığı gibi özellikleri sunan birinci sınıf bir üründür. Değişken kış mevsimi koşullarına karşı sunduğu özellikler ile güvenilir bir sigortadır.

[h=2]En uygun denge için NANOBASE[/h]
Sportmen Nokain WR A3 asimetrik iç-dış iz tasarımı ile yüksek hız özelliklerinden ödün vermeden güvenli tutunma sağlar. Iç yanak tasarımı su ve çamur tahliyesini gerçekleştirir.

NANOBASE yapı nanoteknoloji lastiğin manevra ,viraş dönme, şerit değiştirme , hızlanma kabiliyetlerini geliştirir. Lastiğin değişken hava şartları için örnek gösterilen harika kontrol özellikleri bulunmaktadır.

Lastiğin kauçuk ve kriyojenik kanola yağı bileşenleri, kış tutunma, ıslak tutunma ve aşınma direncini değişen sıcaklıklarda geliştiren doğal kauçuk , silis ve kanola yağının özel karışımıdır.

[h=2]Golf topu şeklinde geliştirilmiş olan Silent Groove Design (sessiz kanal tarasımı) keyifli tepkiler ve daha uzun kullanım sunar.[/h]
Yarım daire şeklinde tasarlanmış uzunlamasına kemerlerin kenarları golf topu şekline benzemektedir ve yüksek hızlarda da ısı üretimini azaltarak Nokian WR A3’ü serinletmekte ve güvenli sürüş sağlamaktadır. Silent Groove Design(Sessiz kanal tasarımı ) aracın kaymasını azaltır ve daha uzun kilometre menzili sunar. Ek olarak, başarılı bir şekilde aracın içine yansıyan gürültüyü azaltır.

The Silent Sidewall Technology(Sessiz kenar duvarı teknolojisi), sürüş konforunu artırır, Kenar duvarlarındaki belirgin bölgeler lastik tabanının yol yüzeyi ile teması ile ortaya çıkan ses ve titremeyi lastiğin iç metal kasnağına yansıtarak otomobilin içinde hissedilen ses miktarı azaltır.

[h=2]Winter Safety Indicator (Kış Güvenlik göstergesi) daha fazla güvenlik ve konfor için.[/h]
Kusursuz kış sürüşü sadece lastikleriniz iyi durumda ise mümkündür. Nokian WR A3 , ) konforunuzun teminatı Driving Safety Indicator (DSI)(sürüş güvenlik göstergesi) ile kar tanesi şeklindeki Kış güvenlik göstergesi ile donatılmıştır.

Nokian Tyres tarafından patenti alınmış ve artık standart bir özellik olarak sunulmaya başlanan uygulama, lastiğin iz blokları arasına yerleştirilen ve lastiğin ana kanallarının derinliğini işaret eden bir göstergedir. Kar tanesi sembolü lastik ana kanalı derinliği 4mm’ye düşene kadar görülebilir.

Lastiğin kenar yanakları lastiğin hava basıncı tavsiyeleri gibi faydalı bilgileri içeren bilgi bölümüne de sahiptir. Doğru hava basıncı lastiğin daha etkili manevra yapmasını sağlar, aynı zamanda yakıt tüketimini düşürür ve lastiğin arızalanma ve yaralanma olasılığını azaltır.
 
lassa iceways, ankara koşullarında :)
 
Eski aracım Cordoba'da Kumho KW17 kullandım 4 kış. Güvenlik caddesinin sonlarına doğru dikleşen yokuşta
çaresizce patinaja kapılıp olduğu yerde debelenen arabaların arasından sakince geçerken o sürücülerin
bana bakışları hala gözümün önünde :D
İşte KW17 ve o müthiş deseni:

kumho_kw17.jpg
 

Ekli dosyalar

  • kumho_kw17.jpg
    kumho_kw17.jpg
    92.8 KB · Görüntüleme: 12
Kış lastiğine çok para verme taraftarı değilim, Continin yan ürünü Barum un fiyat ve performans için iyi diye duymuştum
 
Eski aracım Cordoba'da Kumho KW17 kullandım 4 kış. Güvenlik caddesinin sonlarına doğru dikleşen yokuşta
çaresizce patinaja kapılıp olduğu yerde debelenen arabaların arasından sakince geçerken o sürücülerin
bana bakışları hala gözümün önünde :D
İşte KW17 ve o müthiş deseni:

Ekli dosyayı görüntüle 8133



Aynen, ben de Ankara'da kullandım, oldukça başarılı idi. Tavsiye ederim
 
Nokian için Fiyat aldım bir iki günönce 205/55/16 Leon TDI 235 TL dediler bilginize. Michelin Alpin iin ise 265 TL fiyat aldım.
 
Geri
Üst Alt