Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kemer ikazını kapattırdım...

LEONFR

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2009
Mesajlar
929
arkadaşlar kemer ikazını bugün beyinden kapattırdım ama aklıma bir kaç soru takıldı kaza anında airbag açarmı? kapattırdıktan sonra aklıma takıldı eğer açmazsa yarın gidip gene devreye sokturucam :)
 
açılır. ama genede siz gidin devreye soktururn ve emniyet kemeri takılı olmadan ASLA araç kullanmayın.
 
Kemer ikazını keşke en kolay yoldan kapasaydın, kemerini takarak :)
 
onun yerine olması gerektiği gibi kemer takılsa her şey daha sorunsuz ve temiz olur.. :eek:key:
 
geçen hafta adanadan kötü bir haber geldi. kuzenim iş için karaisalı ilçesine gitmiş dönüşte aracın arka lastiği mucura gelmiş. araçta zaten allaha emanet clio sümbül (symbol) yoldan çıkıp takla atıyor. araba takla atarken kuzenimde araç içinde takla atıyor. 1 hafta 10 gün yaralı şekilde yattı. çenesine bilmem kaç dikiş atıldı ve halen ağrıları var. ben ise 2 sene önce takla attığımda sıyrıksız çıktım araçtan zira kemerim takılıydı ikisinin arasındaki fark bu. bir arabada ki en önemli güvenlik önlemi emniyet kemeridir. ne abs si ne espsi ne zartı ne zurtu. emniyet kemeri.
 
onu yarın ben eski haline çevirttiriyim en güzeli :) işi sağlama alalım canımızdan olmayalım...
 
4lpstf.jpg



Diğer leon'da uğraşıp kabloyu çıkarmıştım , onlardan biri kemer - takılı olan'da Airbag :)
 
yakıştıramadım kardeşim sana bu olayı..bu kadar zor olmamalı kemer takmak.. :rolleyes:

baba bu 2007 den bir fotoğraf ama, konu açılınca buldum paylaşmak istedim , şu an tecrübeler doğrultusunda , davranışlarım çok daha farklı emin olabilirsin. kemersiz çıkmam abi... :)
 
Geri
Üst Alt