Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kemal Merkit i kaybettik..

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Belki takip ediyorsunuzdur,adını biliyorsunuz belkide takip etmediğiniz için bilmiyorsunuzdur,ama "Çöl Kaplanı" lakaplı Kemal Merkiti kaybettik..

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde gerçekleştirilen Transanatolia Rallisi'nde meydana gelen kazada 'Çöl Kaplanı' lakaplı 52 yaşındaki ünlü motosiklet yarışçısı 52 yaşındaki Kemal Merkit ile Hollandalı 19 yaşındaki Wouter Vaar Kamp, hayatını kaybetti, İtalyan sporcu Nirco Niotto da yaralandı.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında Konya'nın Karapınar İlçesi Akören Köyü Ören Yeri Mevkiisinde meydana geldi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun katkılarıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Transanatolia Rallisi'inin 3'üncü gününde yapılan yarışlarda Kemal Merkit ile Hollandalı sporcu Wouter Vaar Kamp, motosikletleriyle yan yana giderken iddiaya göre arkadan gelen İtalyan Nirco Niotto, iki sporcunun motosikletine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Merkit ve Kamp, olay yerinde hayatını kaybetti. Nicro Niotto da yaralandı. Yaralı Niotto, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Merkit ve Kamp'ın cesetleri de otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Türk Motorsiklet camiasının ve Türk sporunun başı sağolsun..

crndt.jpg
 

Ekli dosyalar

  • crndt.jpg
    crndt.jpg
    54.2 KB · Görüntüleme: 15
Mekanı Cennet, Toprağı Bol Olsun Inşallah. Tanımasam da " Çöl Kaplanı " Lakabını Duymuştum.
Yakınlarına da Allah'tan Sabır Diliyorum...
 
Mekanı Cennet Olsun.
Patronumun eşide yarışıyordu biraz önce acil bi helikopter kiralayıp gitti.
umarım başka bişey yoktur.
 
Allah rahmet eylesin, yeri zor doldurulacak bir motor sevdalısıydı kendisi. Türkiye mizi bu alanda yıllardır başarıyla temsil ediyordu.
 
ALLAH rahmet eylesin sağlam pilottu.
 
Geri
Üst Alt