Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kediye çarptım :(

CUPRA BOCANEGRA

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2011
Mesajlar
686
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar bugün maalesef kediye çarptım çevre yolunda aslında yavaş gidiyodum kedi birden yola atladı kaçmak için sola doğru manevra yaptım fakat o da sola doğru koşmaya başladı olan oldu durmadım durcak yer yok hemen ilerde bi araya girdim arabayı park ettim koşarak kedinin yanına gittim ama çoktan ölmüştü yerde durmasın bari alıyım dedim alamadım arabalar çok hızlı geliyodu.benim araçta bişe yok arabası batsınya kediye bişe olmasaydı keşke ilk defa başıma böyle bişe geliyo çok üzgünüm :(
 
geçmiş olsun üzücü elbet fakat bu gibi ani durumda kaza yapma olasılığıda yüksek..dün sabaha karşı hava daha karanlık düz yolda martıyı ezdim çok üzüldüm fakat etrafımda araç yoğundu kaçamadım.
 
Çok üzücü durumlar malesef. Kediler de nedendir bilinmez direk altına atlıyorlar aracın :( Bir kez motorla denk geldi bana, ön tekeri kaçırdım fakat arka tekerden kurtaramamıştım ama bişey olmadı kediye, kaçtı gitti.
 
Kimisi ezer geçer kimiside böyle vicdanen rahatsızlık duyar cenabı allah rızkınıda gönlün gibi versin inşallah kaza ile insanlar ölüyor unutmayalım sonuçta bilinçli yapılmış birşey değil fakat içini rahatlatmak adına şunu söyleyebilirim sana verende allah alanda o yüzden kimin eceli nerde ve nasıl ne yazıkki belli olmuyor bu ince düşüncen için insanlık adına bizzat sana teşekkür ederim.
 
geçmiş olsun adamım.hayvanlarında canını azrail alıyor vakti gelmiş ölüm sebebi olmuş.maalesef yollarda cok rast geliyoruz.kedinin canını kurtaram derken trafik akışında kaza yapma riskiniz yüksek.allah korumuş.insan üzülür tabi ama elden bişi gelmez.ben en cok gece yolculuklarında önüme cıkacak köpek,kedi vs den korkuyorum.her canlı bir gün ölümü tadacaktır geri döndürülecektir :) bozma moralini
 
Geri
Üst Alt