Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kazalarda gozume perde indi

kfy

Administrator
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
13,459
Yaş
60
Trafik kazalarında yaptığım analizlerde trafik kazasına mağdur kalan şahıslarının çoğu kaza yaparken karşıdan gelen araçları görmediğini gözlerine perde indiği söylemektedirler. Acaba gerçekten bu araçlarını neden göremiyorlar hep aklımda soru işareti kalmıştı ve sonunda yaptığım incelemelerde aracının hızın yüksek olmasından dolayı arac sürücülerinin görüş açısının daralması ve tek yöne bakarak , başka yönden gelen tehlikeleri görmemesinden dolayıdır Bunun en güzel örneğini Aşağıdaki linki çalıştırın. Yanıp sönen yeşil noktaya bakın. Sarı noktaların bir veya birkaçını bazan görmeyeceksiniz. Aslında hep oradalar.
MSF
Araç kullanırken lütfen gözlerinizle yola devamlı dikkatli olarak bakmayın Gözleri arada bir araclarınızın sağ sol aynalarını ve dikiz aynalarını kontrol ederek aracınız kullanın
 
çok güzel bir paylaşım cezmi abi uyarın için çok teşekkürler mümkün oldukçada dikkat etmeye çalışıyorum abi
 
sarı noktalar arada kayboluyormu yoksa ben mı göremiyorum :rolleyes:
 
teşekkürler cezmi abi.test ettim baya kötüymüş yaa şaşı oldum sanki :confused:
 
Birgün g.gri bir araça çarparsam hiç şaşırmayacağım.

3 dür direkten dönüyorum, karşı kullanıcıların sayesinde, bana kalsa çoktan vurmuştum yada bana vurmuşlardı. Görmüyorum abi gümüşgri açları gözden kaçırıyorum ve yola dalıyorum ve bir acı fren sesi. :( Buna bi care bulmam lazım.


Paylaşım için teşekkürler.
 
abi bende ne biri ne kçı hepsi gitti :/
Eşimin yorumu "vallahi aşkım allaha emanet gidiyormuşuz bndan sonra uzun yollarda kaptan pilotun benim :))"
 
Geri
Üst Alt