Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza yaptım :(

((R))oyal Class

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Haz 2010
Mesajlar
212
Yaş
36
Arkadaslar gozum gıbı baktıgım leonum ıle kaza yaptım cok moralım bozuk sıze bır kac sorum olucak.Aracacın sag ıkı kapı ve camurlugu cok kotu surttum kapılar ıcerı goctu okadar yanı...Sıze sorum tanıdıgım cok ıyı bır kaporta ustası var sanayıde ona mı gotursem yoksa dogus otoyamı ısın acıkcası dogusa goturmek ıstemıyorum gecen bır arkadasımın aracının on kaputu hafıfı ucundan yamulmustu sırf para almak ıcın kaputu komple boyadılar sımdı kaskodan sırf para almak ıcın benım kapıları degıstırmeye kalkmasınlar zaten ıscılıklerıde malum nekadar kalıtelı benım usta cok daha ıyı tutturur rengını felan fakat satarken sorun olurmu sanyıde yaptırmam offf... cok bunaldım aracın hasarlı ıkenkı fotolarını cekıp saklıyayım dıyorum satarken gosterırım alıcının aklında soru ısaretı kalmasın dıye bırde son olarak aracımın degerı nekadar dusmustur???
 
geçmiş olsun dostum, canını sıkma, neyseki sende birşey yok araba yapılır, düzelir ve satılır gider. bunun için kafanı bozma
arabanın fotolarını muhakkak çek, bulunsun ve bence ayrıca yetkili serviste yaptır derim

tekrar çok geçmiş olsun, Allah beterlerinden korusun
 
Geçmiş olsun burda başlık açılmıştı,demek arac seninmiş.Neyse ki sende birşey yok,bende yetkili serviste yaptır derim.
 
çok fazla stres yapma önce can. aracı kullansan da kullanmasan da zaten değerini kaybediyor, kazaya ait fotoları saklarsın bi sorun kalmaz. sanayideki ustann durumunu anca sen bilirsin, bizim bilmeden yorum yapmamız uygun değil yanlış yönlendirebiliriz.
 
çok geçmiş olsun
sıkma canını düzelir :)
 
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?7391-beyaz-leon-kaza-(/page4 sanırım sensin bu sayfada bahsedilen. geçmiş olsun bu arada. Bana kalırsa aracın boya yiyecek herşekilde kaskon var ise git serviste yaptır ve resimlerini çek.

Yok aga ben bursada yaptım kaza.Sımdı bu yazıyı okuduktan sonra ının ve arabanızın degerını bılın sukur edın vallaha ben oyle yapardım bır kaza haberı okuyunca.Suan zaten ıstanbuldayım garaja cektım aracı bursaya dondugumde ozaman dırek dogus otoya gıderım bakalım ınsallah kapıları degıstırmeye kalkmazlar eger kapılar deısecek derse ne yapayım?
 
Yok aga ben bursada yaptım kaza.Sımdı bu yazıyı okuduktan sonra ının ve arabanızın degerını bılın sukur edın vallaha ben oyle yapardım bır kaza haberı okuyunca.Suan zaten ıstanbuldayım garaja cektım aracı bursaya dondugumde ozaman dırek dogus otoya gıderım bakalım ınsallah kapıları degıstırmeye kalkmazlar eger kapılar deısecek derse ne yapayım?

bırak değişsinler birşey olmaz ama sen resimlerini çek elinde tut.
 
Oguz gecmis olsun..Servise ver mumkunse esenyurta ver..Kapi degisecekse de degissin..servis en iyisini bilir..ilk gunku gibi servisten cikar aracin..
 
Öncelikle geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici... yetkili servisleri boya konusunda başarısız buluyorum bunun kararını öncelikle sen vermelisin fakat işin içinde kapılar ve iç aksamda var kaputu komple boyadılar demişsin arkadaşında doğru olan odur zaten kaputta yama yapılmaz çok sırıtır ve zamanla daha çok belli eder kendini o yüzden resmini çekip saklamak ve komple boyatmak mantıklı tabi senin aracındaysa bence kararını sen ver kapıların değişmesin yapılsın diyosan ustana götür yada servise bi danış bakalım onlar değişmeden halledebiliyolarmı çok hasar varsa değilşmende bi sakınca yok kapıları sonuçta boyalı parça değişmişte olsa değişmemişte olsa aynı değer konusuna bişey diyemem istanbul şartlarında zaten boyasız araba bulmak çok zor sen resmini sakla yeter....
 
Geri
Üst Alt