Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaza yaptım :(

profescobar

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
470
Yaş
41
Selam arkadaşlar,

Menekşe yolunda karşıdan karşıya koşan bir kızın yolun ortasında heyecan yapıp durması ile kötü bir kaza yaptım. Allaha şükür kızın durumu iyi. Ayağıda kırık vardı ameliyat oldu kalıcı bir sakatlığı yok. Dün de taburcu oldu. Araç ise Avek servise bırakıldı.
Kıza vurmamak için solumdaki ağaca sürttüm çarptım. Hava yastıkları açılmadı. Şasede hiç bir şey yok. Fakat gördüğüm kadarı ile ön cam, kaput. ön tampon sol ön ve arka çamurluk ve arka tampon değişecek. Sol ön takımda da bir kaç parça değişebilir.
Servis bu gün fiyat çıkaracak ekpere vermek üzere durum ne olur bilmem aracın durumu iyi ama araçtan soğudum. Yaılsa bile sanırım satacağım. Tabiki başka bir Seat almak şartı ile. Aracın fotoğraflarını çekme şansım olmadı açıkçası olayı hatırlamak istemediğim için de pek çekmek istemedim.
 
Geçmiş olsun kardeş. Kıza birşey olmamış ya önemli olan bu. Yoksa mal'da kıymetli ama ne yapalım o yapılır bir şekilde... Çok geçmiş olsun. ALLAH kazadan beladan korusun.
 
cok gecmıs olsun dostum yok parasına satıcaksın bnce yaptır pasa pasa bın cokta kafaya takma yenı alcagın arabanında basına bınbırturlu sey gelebılır sureklı orjınal kalsın dıyede araba alıp satmazsın dımı hanı yabancı ulkede yasasan tamam dıyıcem ama burası turkıye paranın kolay kazanılmadıgı bır ulkede yasıyosun ;)
 
hocam geçmiş olsun Allah cana bişi vermesin. kaza beladan korusun herkesi Rabbim.
 
Çok geçmiş olsun kardeşim... önemli olan candır... gerisi teferruattır... kendini sıkma boş yere... arabanı da kaza yaptım diye yok pahasına satmanı istemem... yaptır ve yoluna devam et kardeşim... tekrar geçmiş olsun...
 
Mal canın yongasıdır densede,can olmadan mal ne işe yarar.ALLAH korumuş,çok geçmiş olsun.Morali bozmamak lazım, herşeyde bir hayır vardır derler,o yüzden yenisi bile yeri gelir çözüm olmaz,o yüzden bol bol dua edip güzel şeyler düşünmek lazım.
 
Geri
Üst Alt