Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kaza yaptım yardım...

37fbli

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ara 2010
Mesajlar
3,267
Yaş
32
arkadaşlar bugün önümdeki odunun bi anda durmasıyla duramayıp önümdekine kafadan çarpmayayım die sağdaki boşluğa ve doğal olarak yanımdaki otobüse sağ çamurluğumu vurdum sadece çamurlukta göçük var aracımı ERYA ya bıraktım parça değiştirmeden yaparlarsa okey ama çamurluk değişicek derlerse başka bi ustaya getirmeyi düşünüyorum bostancı sanayide mardik usta varmış senelerin yeri tavsiye edermisiniz veya ne yapmam lazım
 
çok geçmiş olsun. parça değişiminden bu kadar korkmayın her ne kadar satarken fiyatı düşsede sonuçta yenisinin takılması daha iyi olacaktır. bana kalırsa asıl orjinallik parça yenilemeyle olur tamirle değil. Allah beterinden korusun.
 
Geçmiş olsun Erhanım,bugün SCW nin sakat günü:) Allah başka kimseye kaza bela vermesin..
 
Allah beterinden korusun kardeşim sana bise olmasın ama korkma mehmet abinin dediği gibi orjinal parçalarıyla değişmesi daha iyi sıkıntı yapma..

yha ben sıkıntı yapmıorum satarken deli edio adamlar beni bundan öncede aynı bu şekilde jetta mında sağ çamurluğu değişmişti satarken laf anlatana kadar cnm çıktı bakalım yarın konuşıyım hasan ustayla.
 
Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...Bana kalırsa da parça değiştir gitsin..Tamir yaptırcan,renk tonu v.s bir sürü kafan yorulcak...
 
Geri
Üst Alt