Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kaza NK 479

nedjo

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ara 2010
Mesajlar
623
Yaş
38
Dün akşam kavşaktan dönmek isterken adamın biri sol şeritten düz gitmeye çalışınca sol kapıma girdi sağolsun. Sinyalimi farkedememiş. Solda ne işin var dediğimde de sonradan düz gitmeye karar verdim dedi. 4 şeritli çevre yol ve 3 şeritten bile sola dönülüyor çünkü çevre yolun devamı kimse düz gitmiyor. Adam en soldan düz gitmeye çalışıyor. Bir de sen düz gidiyorsun sandım diyor. Abi sinyal diyorum sinyaline bakmadım ki diyor. Sinyale dikkat etmeyeceksen ben niye sinyal veriyorum abi diyorum. Anlayacağınız bir de haksız duruma düşecektim. Aracın sol kapı içine göçtü.Kapı altında diğer aracın boyası var ama çıkıyor silince.

Araç 3 aylık. Kaskosu yeni yani. Hasarsızlık durumu için trafik sigortasında dosya açtırdım. Sizce kaskoyu bozmaya değer mi en fazla 125 lira cepten ödeyeceğim eğer suçu %50 50 verirler ise trafik sigortasında.Fotolar da burada.
 
kaskonu sen nıye bozasınkı adam suclu o gelmıs gırmıs senın kapına,5 kurus verme cebınden,gecmıs olsun
 
Geçmiş olsun öncelikle.
Pek bir hasar yok, bence gerek yok kaskonuzu bozdurmaya...
 
Geçmiş olsun Necmettin..:( Bence cepten yaptır kaskoyu bozma ;)
 
Geçmiş Olsun..
suçun %100 karşı tarafta çıkacak olduğundan eminsen bırak kaskon yapsın. para verme boşuna.
Hasarsızlığın bozulmaz, bir sonraki sigortanda da fark vermezsin.
 
necmettin geçmiş olsun pek bir şey yok gibi ama can sıkıcıdır. servise gidersen parça değişimi derler büyük olasılıkla o biraz masraflıdır. serviste yaptıracaksan kasko derim tabi parça değişimi olacaksa

ama sanayide yaptırırım dersen elinden geldiğince değiştirmemeye gayret et (bu hem servis hemde sana için geçerli) serviste tanıdığın var zaten parça değişmeden yapılabilirsede kaskoya kokunma derim.

tekrar tekrar geçmiş olsun
 
İşte %100 olayında sıkıntı var. Belli olmuyo ki sen adam suçlu derken tüm suçu sana veriyorlar. Passat kaza yaptığında tüm suçu bize verdiler. İtiraz ettik dur levhası var adam durmadı dedik öyle düzelttiler. Ben o konuda güvenemiyorum ekspertizlere. Yoksa kasko yapsın diyordum. Suç 50 50 çıkarsa kaskoya çevirme imkanı var kasko versin diye. Ama işte ben kaskoya çevirmeyip trafik sigortasından ödensin dersem yarısını veriyorum masrafın. O da 250 300 gibi tutsa 125-150 TL eder. Servis gereksiz yerlere boyanacak dediği için çok güvendiğim kaportacımıza götürdüm. Servis ayrıca araç satılırken tramerden baktığı kazaları abartarak söylediği için servise götürmedim. Resmen aracı kötülüyor onlarda yaptırdığın için :) Neyse fotoları aldım satarken tek tek gösteririm.
 
Gecmiş olsun Rabbim daha büyüklerinden sakınsın.
Bu gibi durumlarda diğer aracın kaskosu senin hasarını karşılamakla yükümlüdür, tabii alkol yoksa sende ve hata raporunda temiz cıkarsan eğer kaskosu yoksa vuran aracın bu durumda diğer aracın trafik sigortası senin hasarını karşılamla yükümlüdür...
 
Geri
Üst Alt