Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

**Kayseride**Deri Direksiyon İçin YARDIM!!!

biancoangelo

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Haz 2015
Mesajlar
42
Yaş
36
Arkadaşlar Kayseride yaşıyorum ve aslında Kayseride sanayi bölgesinde tanıdığım esnaf yok. Malum Ibizamıza (reference) deri direksiyon yaptırcam. Yalnız öyle dandik bişey istemiyorum. Hakkını bende verecem ustada verecek.... Kayseriden bu işlerle ilgili tanıdığı olan forum üyesi varsa işini düzgün yapan bir esnaf önerebilir mi? Kafama taktım bu olayı yoksa ANKARA kadar gidecem. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Servis yapmıyor mu kardeş? Bi oradan fiyat alsan. Sanayiciler malum işleri cok olunca hiç bir işi tam ve düzgün yapmıyorlar. Biraz açgöZlüler


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
Servisin yapacağını zannetmiyorum. Onlar yolunacak kaz ararlar. piyasada 200-300 Tlye kralını yaparlar. Servis yapmaz yapsa bile 1000 Tl den aşağı istemez.
 
Anladım piyasa malum en azından eskişehirde sanayi denen yer berbat adam bulamazsın


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
servis genelde yapmıyor satıyor:D istanbulda olsan yardımcı olurdum kardeşim işin üstadları hep istanbulda
 
Geri
Üst Alt