Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kayadibi ve SCW Yönetimine Teşekkürler...

Anarchist

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2010
Mesajlar
2,843
Yaş
39
Bu gün yılbaşı hediyemi almak için Kayadibi'ne gittim. İlgi alaka mükemmeldi. Tek kuruş ödemeden rutin bakımımdan daha fazlasını yaptılar... Servis Müdürü Yener Bey'e sıcak karşılamasından dolayı teşekkür ederim...

Ben bekleme salonunda tv izleyip çayımı içerken bir yandanda arabamı rahatça görebildim... Bütün herşeyi kontrol edildikten sonra araç lifte alındı ve yağ(mobil1 ile değiştirildi), yağ filtresi, hava filtresi, klima filtresi, camsuyu, balata(tem spray uygulaması), karter tıpası değiştirildi... Servis danışmanı Özgür Bey herşeyi tek tek test ettirdi ve araçla yakından ilgilendi... Ayrıca benle sohbet ederek bir çok sorumu sabırla cevapladı :) Kendisine çok teşekkür ederim...

5bphs7.jpg


Sonra aracım pc ye bağlandı ve 2003'te kalan :) yazılımı güncelleştirildi... Burdada servisin Formen'i Ümit bey araçla yakinen ilgilendi öyleki arazalı olan Cruise Control sistemimi onardı... Airbag lambam yanıyordu onu söndürdü... Bütün sistemi bilgisayardan taradı... Aracımı test edip eksikler hakkında bilgilendirdi ve sorularıma oda sabırla cevap verdi... Onada çok teşekkür ediyorum...

24yzhgk.jpg


Ve gelirken Cruise Control ile İstanbuldan Tam İzmite Kadar geldim... İzmite 10 km kala... Yakıtın durumu(6,6 yıda izmitin içine girdiğimde gördüm) :)

2n1e0ih.jpg


Ve tabiki SCW yönetimine çok ama çok teşekkür ederim...
 
Hmm Hayırlı uğurlu olsun kardeşim tertemiz mis gibi oldu kayadibine de teşekkürler....:eek:key:
 
Hayırlı olsun kendine gelmiştir araç ama kayadibi yedek parça ile çok sert bi dialog yaşadım sonra Yener beye söyledim ama tozu dumana katarak gittim.Yoksa birileri elimde kalacaktı paramla rezil olmayı hiç sevmem.(Özgür gerçekten müşteri ile ilgilenir!)

xx
 
Hmm Hayırlı uğurlu olsun kardeşim tertemiz mis gibi oldu kayadibine de teşekkürler....:eek:key:

inanırmısın sırf yazılım güncellendi diye aracın sesi gidişi inanılmaz değişti zaten ümit bey söylemişti yakıtın acaip farkedicek demişti... teşekkür ederim hayırlı duaların için :)
 
inanırmısın sırf yazılım güncellendi diye aracın sesi gidişi inanılmaz değişti zaten ümit bey söylemişti yakıtın acaip farkedicek demişti... teşekkür ederim hayırlı duaların için :)

yazılım güncellemeleri araçlar için tabiki önemli getirisi olur elbet
 
gülegüle kullanman dileği ile teşekkürler kayadibi ne alakalarından dolayı
 
hayırlı olsun
bende bi 30000 km bakımını yaptırsam acaip rahatlıcam :)
 
mutlu günlerinde kullan kardeşim
 
Geri
Üst Alt