Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kayadıbinden yardımcı olabilecek kişi..

clascocuq

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Şub 2011
Mesajlar
476
Yaş
43
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracımı satmış ve yeni araç arayışına koyulmuştum ,bir tane sarı birde yekta arkadaşımın beyaz leonu arasında kalmıstım,ve dun başka bir leon buldum ve anlastım kaporası verildi kısmetse bu hafta ıcı alıcam ama plakayı sorgulatmam gerekiyo servisleri doğuşta yaptırılmış ama doğuş bilgi veremiyo telefonda .bu bilgiyi kayadibi servisden öğrene bilirmiyim plakayı versem yardım olabilecek varmı acaba .
 
doğuş esenyurt serviste hasan bey var..ondan servis raporunu isteyin derim :) hayırlı olsun şimdiden umarım tertemiz bir araçtır
 
kayadibinden gökhan bey var onada bi sorun isterseniz
 
o zaman dediğim gibi doğuşa gidip servis kaydını öğrenmek lazım
 
araç sahibiyle beraber gidildiğinde bilgi verilebiliyomuş ancak .bakalım hayırlısı.
 
fatih kardeşim gökhan ın telefonunu bana bulabilirsen bana plakanla birlikte yazarsan aracın herşeyini alırız
 
fatih kardeşim gökhan ın telefonunu bana bulabilirsen bana plakanla birlikte yazarsan aracın herşeyini alırız
cezmİ abİ gÖkan beyİn dİrek numarasi bende yok aradim servİsden gÖkan beyİ İstedim o Çekİlde ulaŞtim almak İstedİĞİm aracin 34 hb 5075 yardimci olursan sevİbİr teŞekkÜrler.
 
Geri
Üst Alt