Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Katlanan ayna sorunsalı

26Leon5P

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ara 2014
Mesajlar
13
Yaş
41
Merhaba.
Aynalar elektrikli katlanıyor ama tuşa basılı tutmak gerekiyor, tek basışta kapılarla birlikte katlanır yapmak mümkün mü? Serviste bilgisayarla ayarlayabiliyorlar mı?
 
Aynalar ve camlar tek tuşla kapanabiliyor mu yoksa beklemek mı lazım ???
 
benım görüşüm uzaktan kumandayla tek tuşla dikiz ayna katlanmıyor biliyorum.yanılabilirim belkıde bilmiyorum ama daha evvel arkadaşımda denedi olmamıştı.ayrıca modul elektronık işlem yapılması gerekıyormuş.bu konuda ender elektronık işin uzmanıdır. vagcomla bu özelliğin açıldıgı sizden duyuyorum.sorun bi.teknolojı ilerliyor bakarsın olur :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Servisteki yazılımla (odis) yapılamıyor. Vag com ile yapılabileceğini söyledi bu işi yapan birisi. Gelişme olursa yazarım merak edenler için
 
mk2 leri bilmiyorum (1P ve 1P1 ler) ama mk3 lerde yapılıyor kendi aracımda da kapıları kilitleyince otomatik kapatıyor, kontağı çevirince geri açıyor, vag-com ile nasıl yapıldığını bilen her hangi biri 5 dakikada yapar, forumda nasıl kodlanması gerektiği ile ilgili konular mevcut
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Geri
Üst Alt