Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kasko !

hernandez

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Nis 2012
Mesajlar
18
Yaş
41
arkadaslar bugun almıs oldugum ibiza signa 2004 aracıma kasko yaptırmayı dusunuyorum fıyat bılgısı olan varmı ortalama nedır kasko bedelı ?
 
fiyat olarak bilmiyorum ama en uygun fiyatı veren dubai grup dan fiyat almanızı öneririm poliçeleri de çok kuvvetli...
iki yıldır çok memnunum o kadar araştırdım en uygun fiyatı duabiden almıştım.. özsermayesi el maktuma ait...
 
eğer kasko için uygun fiyat arıyorsanız sizi benim kasko yaptırdığım kişiye yönlendirebilirim. eski aracımdan sonra çok zaman geçtiğinden ilk kez kasko yapıyor gibi olmuştum bu aracıma kasko yaparken. kimi yer 2400 tl ye kadar teklif vermişti. en uygun olan sigortam netin 1500 TL nakit 1600 10 taksit önerdiği aynı kaskoyu (anadolu sigorta) 1100 TL ye 10 taksitte halletti. ankaradan arkadaş. düşünürseniz teklif almak vs. isterseniz bana özelden mesaj yollayın size iletişim bilgilerini göndereyim :eek:key:
 
Güngör benim tavsiyem grupama yaptirman çünkü başima gelen olayi anlatayim! Aracimin öncemina taş gelmesinden dolayi çatladi serviste orjinal'ini taktirmak istedim benden önce 75 tl muhafiyet parasi istediler fakat kaskomun grupama olduğunu söylediğimde hiçbir ücret alinmiyacağini söylediler ve taktilar eğer ucuza kaçip olmadik bir kasko firmasina yaptirsaydim o 75 tl farki benden almak zorunda kalacaklarini söylediler. ( başima geldiği için paylaşmak istedim ) saygilar.
 
Gittiğiniz servis hangi sigorta ile anlaşmalıysa, o şirketten kaskonuzu yaptırın derim ben. Ayrıca Anadolu sigortayı tavsiye ederim. Fiyatı ve hizmeti bir çoğundan iyidir...
 
grupama ya 800 tl ye yaptırdım ( terör,kundaklama,doğal afet, sıfır muhafiyet ) ful + ful.
 
Geri
Üst Alt