Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kasko ve sigorta

aylmz07

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Tem 2017
Mesajlar
95
Yaş
45
Kasko ve sigorta yenileme zamanım geldi önerebileceğiniz şirketler var mı ? Yada sigorta şirketi adı çok mu önemli ? Birkaç yere sordum tabımadığım şirket isimleri verdiler bilgilendirir misiniz acaba ?
 
Çok yakın bir arkadaşım sigorta şirketinde çalıştıktan sonra sertifika alıp kendi yerini açtı.
İsterseniz telefonunu yazabilirim. Şirkette bir çok arkadaşımı kendisine yönlendirdim.
Birkaç sigorta şirketi ile anlaşması var size fiyatlarını çıkartır hangisini isterseniz ondan yaptırırsınız.
Ofis İzmit'te ama istediğiniz yere poliçeleri kargoluyor. Zaten ofisle bir işiniz yok.

Trafik sigortası tek fiyattır ama kasko için bir çok yerden fiyat almanızı tavsiye ederim. Fiyatlar arasında uçurum olabiliyor.
Hangisi makul ise ondan yaptırırsınız.
 
Nisan 24 ünde benimde dolduğundan ben de konu açmıştım bununla ilgili o zaman da baya bir araştırmıştım. Aracımı ilk aldığımda sigortayı doğuş'a yaptırdım onlarda eureko ya yatırmışlardı. Kaskoyu da ben dışardan axa' ya yaptırmıştım. Bu yıl ki yenilemede en son sompo japan, ray sigorta ve axa arasında kaldım fiyatları en uygun veren bunlardı. Axa ' ya karar verdim hem sigorta hem kasko da. Ankara' da sadece yetkili servis değil de özel servisler konusunda axa açık ara önde gibi geldi bana. Anlaşmalı olduğu servislere baktığımda sayısı baya fazlaydı diğerlerine göre. Teminatları üçününde neredeyse aynıydı. Tabi kasko fiyatları hesaplanırken birçok değişken oluyor işin içinde ben sigortayı 860 TL ye kaskoyu 1030 TL ye yaptırdım.
 
Sigorta şirketleri trafik sigortasında fazla bir indirim olmuyor hemen her yerde fiyat aynı çıkartırlar kaskoda fark oluyor ama benim arkadaşım yapıyor benim sigorta işlerimi ak sigorta acentesi 7-8 firmayla daha çalışıyor ama en iyisi ak sigorta


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kasko aksigorta 1200 trafik allianz 790 a yaptırdım bu arada 15 bin ilk bakım 720₺ halkettim
 
Geri
Üst Alt