Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kasislerde ön taraftan gelen ses

ahmett879

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eki 2013
Mesajlar
378
S.a cümleten. Aracın 2013 ekim çıkışlı ibiza otomatik. Kasislere yaklaşık 20-30 km hızla girdiğimde ön taraftan motor kısmından mekanik bi ses geliyor garç diye sanki ön takımda bi yerler gevşemiş de ses yapıyormuş gibi ses geliyor. Tanım biraz zor olduğundan anca bu kadar anlatabildim daha önce yazılanlara baktım dsg den gelen seslerden muzdarip bicok kişi benimki de aynı sorun mu acaba. Daha önce dikkat etmemiştim müzik sesinden duymuyordum bişi şimdi müzik kapalıyken dikkatimi çekti ve bata korkutucu bi ses. Sizce nedir ?
 
We aleykum selam bence servise gtur gster derim hala garanti suren devam ediyorsa senin icin kesin cozum olur bnm de dikkatimi ceken ses var ama yalitimdan kaynklandgini dusunuyorum polo ile kiyasladigimda
 
Ben de öyle düşünüyorum da aracın yıllık bakımına da 1buçuk ay var o da yılı doldurdum km hala 4bin civarında. Gitmişken bakımına da mi yaptirsam acaba?
 
Eger yil dolduysa km yi bekleme derim sorun cikarmaz blkide ama ilk bakim sonucta
 
Anlattığınız kadarı ile gelen sesin DSG ile alakası yok,Seatlardaki dsg kurutip oldugundan bozuk zeminde kutunun altından tıkırtı gelir,bahsettiğiniz ses motor aksam parcalarından birinin gevşekliğine benziyor..
 
Km zaten dolmadı yılın dolmasına 40gün var beklemeden haftaya gitsem mi acaba servise ve gitmişken yıllık bakımını da yaptırsam mı?
 
servis uzak değilse yaptırma daha 1.5 ay var nede olsa. şimdi erken yaptırman seneyede erken yaptıracağın anlamına gelir...
zaten km daha çok düşük
 
Walla bu sana kalmis ama arkadasinda dedigi dogru ne kadar gec o kadar da iyi aslinda :)bu gunun yarinida var
 
Biraz önce servise gittim ses dsg'den geliyormuş ve tabi ki gayet normalmiş :) arabam daş gibiymiş bakıma da 1buçuk ay sonra gitcem
 
Sevindim dostum artik araci kullanirken kulagin o sesi beklemez umarim :)
 
Geri
Üst Alt