Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kartel koruma ve silecekler yardım lütfen

Volkanaktas

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Kas 2011
Mesajlar
20
Yaş
48
Merhaba arkadaşlar seat altea işçin karter koruma almak istiyorum. Ancak nerde satılır fiyatları nasıldır bilgim yok. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ayrıca altea silecekler için de bilgi verirmisiniz. teşekkürler
 
bu arabanın altı yüksek zaten koruma gerekir mi? silecekleri ya servisten alacaksın yada dışardan lastiklerini alıp değiştireceksin.silecek boyu 65 cm.özenticaret.com da olması lazım:)
 
Kış aylarında Erzurum'da karter koruma şart. Araba altı çok da yüksek sayılmaz. bir kaç kez vurduğumu hatırlyorum. Malum belediyeler yüksek atlama gibi kasis yapınca karter koruma şart oldu. Sileceklere gelince serviste 130 TL civarında para istediler. Milletin 30 TL ye yaptığı işi seat olunca fiyat uçuşa geçiyor.
 
Kış aylarında Erzurum'da kartel koruma şart. Araba altı çok da yüksek sayılmaz. bir kaç kez vurduğumu hatırlyorum. Malum belediyeler yüksek atlama gibi kasis yapınca kartel koruma şart oldu. Sileceklere gelince serviste 130 TL civarında para istediler. Milletin 30 TL ye yaptığı işi seat olunca fiyat uçuşa geçiyor.

Sakın iki sileceğe 130 lira gibi paralar vermeyin silikonlusunu satıyorlar dışarda tanesi 20 tl ye birde kartel koruma için sanayiye bakmanızı tavsiye ederim yada erses otomotivde vardı galiba bir arkadaşım FR araca taktırmıştı geçen sene 150 TL ye ama ben karşıyım kartel korumaya malum 2ml sac tan yapıyorlar ve allah göstermesin kaza anında çok büyük handikaplara yol açıyorlar.. tavsiyem daha dikkatli davranmaktır yollarda zira ben karsta kullandım 2.5 sene leonu altını hiç bir yere vurmadım erzurumun yolları karsa bakınca zemzem suyuyla yünmüş gibidir.. (tabi merkezde olduğunuzu varsayarsak):eek:key:
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
bende kartel korumasına karşıyım mümkünse taktırmayın, silecek konusunda ise soğuk bir memlekette yaşıyorsunuz mutlaka silikonlu olanlardan alın,,,
 
karter korumasını plastik alın metaller kaza anında size ve yolculara ciddi zarar verebilir silecekler ise orj çok pahalıymış dandik bişey alın seneye bir daha alırsınız
 
Evet arkadaşlar bende araştırdım. Kaza anında motor aşağı düşüp yolcunun sıkışmasını engelliyormuş. Ancak metal koruma motorun düşmesini engelliyormuş. Yolcular için büyük bir tehlike arzediyor karter koruma. fikirleriniz için teşekkür ederim. Slikonlu silecek iyi fikir. teşekkür ederim arkadaşlar.
 
Evet arkadaşlar bende araştırdım. Kaza anında motor aşağı düşüp yolcunun sıkışmasını engelliyormuş. Ancak metal koruma motorun düşmesini engelliyormuş. Yolcular için büyük bir tehlike arzediyor kartel koruma. fikirleriniz için teşekkür ederim. Slikonlu silecek iyi fikir. teşekkür ederim arkadaşlar.

:eek:key:
 
Aman kartel korumaya dikkat ben aracı aldığım zaman serviste yaptırmıştım uzun vadede direksiyon hidrolik pompasını bozdu
 
benim görüştüğüm servisler karter korumasını önermiyoır ve yapmıyorlar. Bu korumalar çelik vb sert malzemelerden yapıldığından bir kaza durumunda güvenlik için kazanın şiddetine göre düşmesi gereken motorun yerinde kalmasını ve motorun kabin içerisine girmesine neden olabiliyormuş.
 
Geri
Üst Alt