Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kardeşim Domuz Gribi geçirdi.

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Benim gibi İngilterede okuyan kardeşim domuz gribi geçirdi. 3 gün önce yüksek ateşi olduğu için doktora gidiyor. Doktor domuz gribi tanısı koyuyor. 2 gün yüksek aeş devam ediyor 3.gün düşüyor. Korkulacak birşey yok çok şükür Allah'ıma atlattı sayılır.
 
Alpcim geçmiş olsun, o zaman bu kadar korkulacak birşey değil bu heralde ? biraz detay verirmisin nasıl oldu nasıl atlattı ?
 
geçmiş olsun yavru..

Teşekkürler Bilal abi

geçmiş olsun kardeşim..

Teşekkürler Sinan

---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:28 ----------

Alpcim geçmiş olsun, o zaman bu kadar korkulacak birşey değil bu heralde ? biraz detay verirmisin nasıl oldu nasıl atlattı ?

Teşekkürler Hakan abi.

Çok ani gelişiyor sabah birşeyi yok iken akşam üstü gibi ateşleniyor. Universitesinin revirine gidiyor. Revir hastaneye yönlendiriyor. Hastenede domuz gribi teşihi konuluyor. Ateşi 40 derece civarına kadar çıkıyor. Anlatığına göre çok ağrılı bir hastalıkmış. Ateş+Ağrı+kuru öksürüğü vardı ilk 2 gün. 3. gün ateşi düşüyor. Anladığım kadarıyla kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve bebeklerde çok tehlikeli..

Bencede çok korkulcak birşey yok gibi. 3-4 gün iptal olmanız dışında.
 
Geri
Üst Alt