Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Karbon Difüzör yardım

Alkan28

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ara 2012
Mesajlar
11
difüzör almak istiyorum egzos taktırcam sizce alıyımmı karbon bi difüzör hoş durur mu yoksa sade mi kalsın artısı veya eksisi var mı teşekkürler
IMAG0287.jpg
 

Ekli dosyalar

  • IMAG0287.jpg
    IMAG0287.jpg
    97.1 KB · Görüntüleme: 56
seat sport yassı eksoz ucunu tavsiye ederim:eek:key: difüzörün çok iyi duracağını sanmıyorum bu tamponlara ama genede zevk meselesi..
 
otto spec 60 lık egzos aldım ? çarşamba taktırcam kat iptali ile
 
Bu Tampon İçin Difüzör varmıymış:confused: Varsa Görselini Yükleyebilirmisiniz..

Yoksa Karbon kaplama olayınımı diyorsunuz öyleyse sakın yaptırmayın, zira o tamponda difüzör bölümü yoktur siyah kaplatıncada apaçi işi oluyor bence..:eek:key:
 
beenim bildiğimde yok zaten otto spec 60mm güzel durur mu

Tercih meselesi fakat Ben takmazdım hel dizel raç için yanına bile yaklaştırmazdım Önerim Seat Sport orijinal ürünler olabilir yada bunların muadili dışarıdan alınacak tampona tasarımına uygun egzoz uçları daha hoş duracaktır:eek:key:
 
Ottoyu nasıl sığdırıcaksınız merak ettim açıkcası :) Bizim egzozlar yassı şekilde çünkü
 
bu tamponlara difüzör bulunmuyor. cupra ya da fr tampon olmadıktan sonra da difüzörün hiç bir manası yok. otto spec egzostu daha önce bir leonda gördüm. komik olmaktan çok daha ötesiydi. yaptırıp yazık etmeyin bence bu renkteki güzelim arabaya.
 
Geri
Üst Alt