Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kararsız kaldım..

mertönder

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Nis 2016
Mesajlar
19
İyi akşamlar. Araç alacağım fakat kararsız kaldım.Aşağıda belirttiğim ilanda ki scirocco nun sahibiyle konuştum, araç son 70 e indirdi. 4 parça boya var. Sağ,sol kapı , arka çamurluklar. 940 tl tramer var , ön cam değişmiş taş sekmesinden dolayı. Diğer seçeneğimde 150 act manuel fr plus paket Leon Fr. Ne yapsam bilemedim. (Aile değil, tek ben bineceğim.)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...non-camtavan-160-lik-55bin-km-231985107/detay
 
Ne kadar seatçı olsakda, tercihim scirocco olurdu. Fakat Gökayında dediği gibi 70.000 e bende sıfır alırdım.
 
Golf 7
[doublepost=1459935720,1459935547][/doublepost]Bu kasasına ve 2012 sine verme bu parayı yazık makyajlı kasa bile değil golf 7 al kafan ağrımaz ...
 
75 bin tl Leon Fr (Fr plus + 18 jant) paket verecekler 150 manuel, anlaşacağız nasipse bugun veya yarın belli olur.
 
Kazalı araca 70 bin alacagına o fiyata 5 bin koyup fr al cok daha iyi. Ki ben zannetmiyorum o aracın taş sekmesi sonucu cam değişmemiştir. Boya hasar da var diyorsun. Sonradan başın agrayacagına 0 arac al daha iyi.
 
arkadaslara katılıyoprum 70 bın vermısken al fr keyfıne bak
 
Mert fikrimi söyledim kardeşim ben. Alda hayırlı olsun diyelim artık:)
 
kesınlıkle sıfır fr tercıhım olurdu. sımdıden hayırlı olsun kazasız surusler
 
Mert fikrimi söyledim kardeşim ben. Alda hayırlı olsun diyelim artık:)
Başkan :) Kırmızı Bursa Doğuşa gelecek dediler ay sonu, beyaz İzmir de mbu da varmış ellerinde 75 (sabah konustugumuz) . Gelelim renk meselesine :) Beyaz mı Kırmızı mı :)
 
Geri
Üst Alt