Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kar Çorabının Önemi

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Kar çorabının önemini bu videodan anlayabilirsiniz. Kar kış değil ama önlem olarak almanızı tavsiye ederim. Kar Lastikleri ve çorap. Yol tutusuna cok faydalı olacaktır ama masrafıda çok olucaktır şanslıyız kış vakti belirli bir süre kullanıp çıkartıyoruz sürekli kullanımda ve yıpranımda olan birşey değil yani bir kere o parayı ödeyip kaç kere kullanıyoruz. :D


 
paylaşım için teşekkürler hasan
Paylasım türleri değişti artık . Önemli paylasımlar SCW'ye yararlı paylasımlar yapalım abi. Gerçi önceki paylaşımlarımda bölümlerindeydi yani komik olanı mizahda paylaşıyordum ama pek kullanılan bir bölüm değil yada paylasımlar sevilmiyor. Neyse Bundan sonra SCW'Ye yararlı paylasımlar.:):)
 
yanımda yakınımda kullananı görsem bende alıcam zincirden etkili olduğunu düşünüyorum.. özelliklede eriyen karda :eek:key:
 
Geri
Üst Alt