Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapuk koruma altındaki leke

alper.06

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
198
Yaş
43
arkadaşlar merhaba
Ben yeni bir araç aldım aldığım arkadaş arabayı 3. Ayda yani martta seramik kaplama ve kaput koruma için film çektirmiş bende dün arabayı satın aldım araç pek yıkanmamış ben dün yıkattım ve kaput üstünde yani kaput filminin altında sarı lekelerin olduğunu gördüm yıkamacıya hatta ne yaptınız sizmi bişey yaptınız dedim adamlar yok abi bu seramik kaplama yaparken yanlış yapılmış onun için o leke var dedi leke kesinlikle korumanın altında çünki çıkmıyor benim ne yapmam lazım yardımcı olacak varmı şimdi izmirdeyim bir ay burdayım sonrasında ankaradayım. Yardımlarınızı bekliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
 
Leke korumanın altında değildir. Plastik film lekelenmiştir. Filmden leke çıkmaz. Tavsiyem kaput korumayı söktürün ve o şekilde tekrar bakın.
 
Geri
Üst Alt