Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kaporta Boya Yardım

dalileon

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2012
Mesajlar
13
Yaş
41
Aracımın sağ ön çamurluğu 2-3 defa serviste boyandı. İlk boyandığında boya gayet iyiydi ve çizgi keskinliği sol çamurlukla aynıydı. Fakat sonraki boyamalarda o çizgi kalınlaştı. Bir yerden duyduğuma göre bunu fabrika boyası gibi çizgi kalınlaşmadan yapabiliyorlarmış. Parça üzerindeki boyayı saca kadar temizleyip boya yapıyorlarmış ve fabrika çıkışı gibi oluyormuş. Aranızda daha önce böyle bir yönteme başvuran oldu mu? İstanbul'da hangi yetkili serviste yaptırabilirim?
 
Merhaba bu şekilde yapacak usta bulmak çok zor hele serviste imkanı yok genelde en basit macun yöntemini kullanıp zımpara yapıp sonra boya al sana tamam oldu eskidenmiş o çekiçle düzeltip metale boya yapmak

kurye ile elden teslime verildi
 
El işçiliği isteyen bir durum, yetkili servis degide esnaf bilincinde olan bir usta halleder sanirim, yetkili servislerde el işçiliği bulmak nerdeyse imkansiz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yetkili servis bu işle uğraşmaz. Güzel bir usta ile konuşmanız gerekir.
 
Bostancı sanayide cevremiz var ist daysan yardımcı olalım
 
Aracın keskin çizgisi hiç hasar almadı. Bir defa çamurluk kenarlarında hafif hasar vardı bir defa da (arkadan öne doğru) küçük sinyal lambasına kadar sürtme oldu. Yani çizgide bozulma olmadı ve haliyle düzeltme yada macun da. Bu yüzden saca kadar zımparalanıp orjinal boya yapılması lazım.

@ahmet6334 bostancı sanayide osman usta varmış ondan haberim var :) Yalnız ben servis boyası gibi su bazlı boya istiyorum. Araç gümüş gri ve zamanla renk dönmesi olmamalı. Satarken sıkıntı çıkarmasın bana, ama böyle de satmak istemem ..
 
bencede servis hikaye sağlam bi kaportacı bulman lazım aracın garantisi olmasa servisin önünden geçmem :)
 
Yetkili servis erya otomatiw canbey hasar sorumlusu onunla görüş mükembel işcilikle aracını alabilirsin ben arka tanponu boyattım eski aracımda kusursuz verdiler boya birebir aynı pasta cilasinı da mükembel atmıslardı beni soyle yardımcı olsun 0533 202 04 72 yardımcı olabildiysek ne mutlu 300 civarı boyanır diye düşünüyorum tek parca
 
Geri
Üst Alt