Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kaplama

pehliwan

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
55
Yaş
48
herkese selamlar. 2010 ibizamın ayna ve kapı kollarını beyaz renk e kboyatmak istedim fakat servis 300 tl ye çıkacagını iyi bi işçilik için kapıların camların vs sökülmesi gerektigi için bu fiyatı verdi. ama fiyat bütçemi aştı aklıma kaplama fikri geldi uygun olur diye düşündüm. bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
 
selam aykut

bende de aynı arac var...
servis 150 + kdv cekti bana fakar ben dısarda baska birini buldum 150 tl ye kapı kolları ayna kapakları ve özel olarak arka etegi boyatcam yer dudullu imes sanayi sitesinin orda

istersen bilgilerini veririm sanasabah bırakıyorsun aracı aksama hazır olyor servis 2 gün bırakcan diyor =)
 
ıste scw budur !!! yardımın ıcın tesekkurler bugra aykut arkadasımız sımdıden hayırlı olsun
 
eyvallah fakat ben avrupa yakasındayım işim gereği izin almam çok zor. kardeşim çok teşekkür ederim ilgilendigin için.
 
Ben burak bu arada:D

sizlerde sagolun arkadaslar yardımlasmak için burdayız =)

boş durmak yok =)

ama kaplamaya hiç girme kardeşim rengi tutturamıyorlar ve ayna kapakları pürüzlü bizim ondan kaplama tutmaz deniliyor

plastik boya şart :D yolun düşerse haberleşiriz
 
Bence boyatmayın,kaplatın.Özellikler aynalar için kaplatmak daha iyi oluyor.Çabuk çizilen yerlerden birisi sürtme vs için.

xx
 
Kapı kollarını sökmek için kapı pandizodları sökülecek, aynısı ayna içinde gerekli olacaktır,Atatürk Maslak Sanayi size yakın olursa, getirin ben boyatayım, bıraktığınız günü ertesi günü işlem tamamlanır, zira astarın kuruma süresi sadece 8 saat, boya ise 1 saatte çalışmaya hazır hale geliyor. Ücreti kolay. İsterseniz bir de komple cila/koruma (Meguiras ürünü ile) geçeriz, 100 TL ye yapılır hepsi.
 
fiyat gayet güzel çok teşekkürler umarım işçilikde güzeldir durumu ayarlayınca haberleşsek
 
Geri
Üst Alt